void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 Review

Το void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2 μας έρχεται από την NIS America και αποτελεί συνέχεια του Void Terrarium που κυκλοφόρησε το 2020 και το review του μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα μακρινό μέλλον, όπου η ανθρωπότητα έχει καταστραφεί από έναν ιό που εξαπλώνεται με ταχύτητα στον πλανήτη. Οι επιζήσαντες ζουν σε έναν κλειστό κόσμο, τον οποίο κυβερνά ένας υπερ-υπολογιστής. Ο παίκτης έχει τον ρόλο ενός ρομπότ, το οποίο έχει στόχο να προστατεύσει ένα μικρό κοριτσάκι από τον ιό, καθώς ταξιδεύουν μέσα σε ένα μυστηριώδες μαζικό φυτεμένο δάσος.


Ο παίκτης πρέπει να εξερευνήσει το μυστηριώδες μαζικό δάσος, το οποίο είναι γεμάτο με πλάσματα και εχθρικούς εισβολείς που προσπαθούν να επιτεθούν στο ρομπότ και στο κοριτσάκι. Οι μάχες διεξάγονται σε σειρές, όπου ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητες και τα όπλα του ρομπότ για να νικήσει τους εχθρούς.

Ταυτόχρονα, ο παίκτης πρέπει να συλλέγει πόρους και υλικά, όπως φαγητό, νερό και εξαρτήματα για το ρομπότ. Με τη βελτίωση του ρομπότ, ο παίκτης μπορεί να αποκτήσει νέες δεξιότητες και όπλα για να καταστρέφει τους εχθρούς με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.


Τα γραφικά του Void Terrarium 2 είναι σχεδιασμένα σε χαριτωμένο και καρτουνίστικο στυλ, με λεπτομέρειες και πλούσια χρωματική παλέτα. Το σχέδιο των χαρακτήρων και του περιβάλλοντος είναι μοναδικό και εμπνευσμένο από την anime και την manga κουλτούρα. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει κινούμενες εικόνες και στοιχεία που προσθέτουν μια αίσθηση ζωντάνιας στο παιχνίδι. Οι εικόνες είναι πολύ καθαρές και η ανάλυση τους είναι υψηλή.


Σχετικά με τον ήχο, το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα ευχάριστο συνδυασμό μουσικής και ηχητικών εφέ. Η μουσική του παιχνιδιού είναι χαριτωμένη και ευχάριστη στο αυτί, ενώ οι ήχοι του περιβάλλοντος και τα ηχητικά εφέ των μαχών είναι καθαροί και ακούγονται ρεαλιστικά. Επιπλέον, οι διάλογοι του παιχνιδιού περιέχουν φωνητικά στοιχεία, που βοηθούν στην αποτύπωση των χαρακτήρων και της ιστορίας.

Συμπερασματικά, το Void Terrarium είναι ένα πολύ όμορφο roguelike παιχνίδι, που αξίζει την προσοχή σας, αν είστε φανς του είδους.


Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Nippon Ichi Software
Publisher: 
NIS America
Available for: Switch, PS4
Tested on: Switch
Release date: 28/2/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review