Jin Conception Review

Το Jin Conception μας έρχεται από την Jin Wave Studio LLC μια indie developer ομάδα που συνδυάζει κλασσικό rpg gameplay.


Ως προς την ιστορία, το Jin Conception πρόκειται για ένα JRP, social deduction, όπου επιλέγετε τους φίλους και συντρόφους σας. Από ιστορία δυστυχώς δεν λέει πολλά ο τίτλος, καθώς το παιχνίδι μας πετάει κατευθείαν στο gameplay χωρίς εισαγωγές και δυστυχώς χωρίς να παρουσιάζει τους χαρακτήρες. Έτσι, ο πρωταγωνιστής Levi παρόλο μου μοιάζει γλυκούλης δεν καταφέρνει να σε κάνει να δεθείς μαζί του.

Ως προς το gameplay, οι μάχες είναι υπερβολικά δύσκολες, ειδικά στην αρχή. Οι αντίπαλοι επιτίθονται πριν έρθει η σειρά τους και δεν υπάρχει tutorial για να σας μάθει τα βασικά. Οπότε και αυτό είναι από τα αρνητικά κομμάτια του τίτλου.


Ως προς τα γραφικά, έχει πολύ όμορφο γραφικό στυλ. Είναι κάπως ιδιαίτερο αλλά το συνηθίζεις και έχει ωραία αισθητική. Ως προς τον ηχητικό τομέα έχει ένα δυνατό soundtrack που δεν απογοητεύει και κάνει το gameplayλίγο πιο υποφερτό.

Συμπερασματικά, το Jin Conception φαίνεται πως έχει προοπτικές να γίνει ένα τίμιο παιχνιδάκι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα καταφέρει να σας πείσει, εκτός και αν σας αρέσει να τριγυρνάτε χωρίς λόγω και αιτία.


Θετικά:
- Όμορφος εικαστικός τομέας

Αρνητικά:
- Πολλά bugs
- Μη ισορροπημένη μάχη

Βαθμολογία: 4,5/10
Developer: Jin Wave Studio LLC
Publisher: Jin Wave Studio LLC
Available for: Switch, PC
Tested on: Switch
Release date: 12/5/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Atelier Ryza 3 Review

Dead Island 2 Review