Παρουσίαση: Έλρικ: Χαμένη Ισορροπία (6 Τόμοι)

Το Propaganda Channel σε συνεργασία με την Boom! Comics, ανέλαβε την μεγάλη επιστροφή του επικού ήρωα του Μάικλ Μούρκοκ, Έλρικ στα κόμικς! Στην περιπέτεια «Χαμένη Ισορροπία» που ολοκληρώνεται σε 6 Συλλεκτικούς τόμους των 777 αντιτύπων, περιλαμβάνονται νέα αναλυτικά άρθρα, προσχέδια και ένα αποκλειστικό επίμετρο από τον Neil Gaiman.

Όσοι γνωρίσατε τον Έλρικ, μέσα από τη σειρά Έλρικ-Καταιγίδα Stormbringer, ήρθε η ώρα να τον ξανααπολαύσετε σε μια ακόμη περιπέτεια που επηρεάζει όλα τα σύμπαντα! Το Πολυσύμπαν εκτείνεται προς όλα τα μήκη του χώρου αλλά και του χρόνου, ένα σύνολο από άπειρες παράλληλες διαστάσεις που συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Και σε όλες αυτές, ο Αιώνιος Πρόμαχος με τις διαφορετικές του μορφές αναλαμβάνει το δύσκολο καθήκον της διατήρησης της εύθραυστης ισορροπίας ανάμεσα στο Χάος και την Τάξη. Στη νέα σειρά κόμικς του θρυλικού Μάικλ Μούρκοκ, «Έλρικ: Χαμένη Ισορροπία», οι 3 αιώνιοι Πρόμαχοι της Ισορροπίας, Έλρικ του Μελνιμπονέ, Κόραμ Γιέλεν Άιρσεϊ και Ντόριαν Χώκμουν συναντιούνται στην ίδια διάσταση, για να σώσουν την Ισορροπία και την Τάνελορν.


Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι τέσσερις. Ο Έλρικ του Μελνιμπονέ, Βασιλιάς μιας ερειπωμένης χώρας και Άρχοντας μιας αποδεκατισμένης φυλής που κάποτε διαφέντευε τον κόσμο. Έπειτα έχουμε τον Κόραμ Γιέλεν Άιρσεϊ, τον μοναχικό Πρίγκιπα του Πορφυρού Μανδύα, που όταν επιστρέφει στην πατρίδα του από την Τάνελορν, ελπίζει επιτέλους στον θάνατο, έχοντας χάσει όσα αγαπούσε κάποτε στον θνητό κόσμο. Όμως υπάρχουν ακόμη μάχες να κερδισθούν μέχρι την τελική εξιλέωση...

Έπειτα, έχουμε τον Ντόριαν Χώκμουν, Δούκας της Κελν, που πλέον ζει μια ήσυχη ζωή με την οικογένειά του, έχοντας αποσυρθεί ύστερα από την απελευθέρωση της Λόντρα και την νίκη του επί των Φυλών των Κτηνών. Τα νέα όμως που καταφτάνουν τον αναγκάζουν να επανέλθει στην ενεργό δράση, για να ξανακαταφέρει να προστατεύσει ότι αγαπά.

Τέλος, έχουμε τον Έρικ, του δικού μας σύμπαντος που ζει μια φυσιολογική ζωή και ο οποίος βλέπει κάτι παράξενα όνειρα, που σύντομα ανακαλύπτει πως δεν είναι απλώς όνειρα...

Η έκδοση αυτή έρχεται μαζί με ανέκδοτα προσχέδια, νέα εξώφυλλα και αναθεωρημένη αρθρογραφία, σε μια συλλεκτική περιορισμένη έκδοση, που αν είστε φανς του Μούρκοκ, δεν πρέπει να χάσετε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review