Noob – The Factionless Review

Το Noob – The Factionless μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης BlackPixel Studio, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Microïds. Στο παιχνίδι ειστε gamer και αποφασίζετε να παίξετε το καινούριο (MMO) RPG παιχνίδι που μόλις κυκλοφόρησε. Η ιστορία εξελίσσεται κυρίως μέσα σε αυτό το MMO και οι χαρακτήρες είναι πολύ συνειδητοποιημένοι ότι παίζουν ένα παιχνίδι.


Το Noob the Factionless είναι ένα παιχνίδι που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και δεν έχει σκοπό να κοροϊδέψει τα MMOs, αλλά παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά για το μεγαλύτερο μέρος. Ίσως η ιστορία να ήταν καλύτερη αν το παιχνίδι προσπαθούσε να κάνει λίγο χαβαλέ με τα MMOs ή τουλάχιστον να είχε κάποιο χιούμορ.

Παράλληλα, ο τρόπος παιχνιδιού περιλαμβάνει όλα όσα συνήθως βρίσκεις σε ένα RPG και περισσότερα. Το Noob the Factionless διαθέτει turn-based μάχες, επαγγέλματα, δεξιότητες, κατοικίδια, ψάρεμα και άλλα. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις σε αυτό το παιχνίδι. Θα έπρεπε να είναι αρκετά καλό, αλλά όπως και με την ιστορία του, το Noob the Factionless φαίνεται λίγο περίεργο και μη ενδιαφέρον. Είναι λίγο "βαμμένο με τα νούμερα" και οι παλαιοί fans των RPG πιθανόν να βαρεθούν το παιχνίδι.


Ως προς τα γραφικά είναι καλά φτιαγμένα και μοιάζουν λίγο με το κλασικό Fantasy Life του 3DS και οι τοποθεσίες που επισκέπτεσαι είναι αρκετές.

Συμπερασματικά, αν δεν έχεις παίξει ποτέ ένα turn-based RPG, το Noob the Factionless μπορεί να είναι μια καλή εισαγωγή στο είδος. Έχει όλα τα στοιχεία που αναμένουμε από ένα RPG, αλλά αν είστε φανς του είδους το παιχνίδι θα το βρείτε βαρετό.

Βαθμολογία: 7/10 Developer: BlackPixel Studio
Publisher: Microïds
Distributor: Enarxis Dynamic Media Available for: PS5, PS4, Switch Release date: 29/6/2023
Tested on: PS5

Ευχαριστώ πολύ την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review