Puzzle Bobble EveryBubble Review

Το Puzzle Bobble EveryBubble είναι μια συναρπαστική και εθιστική εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού Puzzle Bobble. Με βελτιωμένα γραφικά και πολλαπλά επίπεδα, το παιχνίδι αυτό συνδυάζει την παραδοσιακή μηχανική του παζλ με μια φρέσκια αίσθηση και νέες προκλήσεις.


Η βασική ιδέα του παιχνιδιού παραμένει η ίδια! Ο σκοπός σας είναι να εκτοξεύσετε φυσαλίδες προς το πάνω μέρος της οθόνης, προσπαθώντας να σχηματίσετε ομάδες των ίδιων χρωμάτων. Όταν σχηματιστεί μια ομάδα τουλάχιστον τριών ίδιων χρωμάτων, οι φυσαλίδες αυτές εξαφανίζονται. Ο στόχος είναι να απαλλαγείτε από όλες τις φυσαλίδες πριν φθάσουν στο κάτω μέρος της οθόνης.


Το Puzzle Bobble EveryBubble προσφέρει μια ποικιλία από προκλήσεις και λειτουργίες παιχνιδιού. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας στη λειτουργία Παζλ, προσπαθώντας να λύσετε διάφορα παζλ επιπέδων. Επίσης, μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες στη λειτουργία Πρόκλησης, προσπαθώντας να πετύχετε το υψηλότερο δυνατό σκορ.

Το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού είναι φωτεινό, πολύχρωμο και ελκυστικό. Η μουσική και οι ήχοι συμβάλλουν στη δημιουργία μιας απολαυστικής ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι ελέγχοι είναι απλοί και ευέλικτοι, επιτρέποντάς σας να στοχεύετε και να εκτοξεύετε τις φυσαλίδες με ακρίβεια.


Ένα από τα πράγματα που κάνει το Puzzle Bobble EveryBubble να ξεχωρίζει είναι η επιλογή πολλαπλών χαρακτήρων με διαφορετικές ικανότητες. Κάθε χαρακτήρας έχει μοναδικές ικανότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσθέτοντας μια επιπλέον στρατηγική διάσταση στο παιχνίδι.

Συμπερασματικά, το Puzzle Bobble EveryBubble είναι ένα εθιστικό παιχνίδι που προσφέρει διασκέδαση και προκλήσεις για όλους τους λάτρεις των παζλ. Είτε παίζετε μόνοι σας είτε ανταγωνίζεστε άλλους παίκτες, θα βρείτε επιμέρους και εθιστική διασκέδαση σε αυτήν την ενημερωμένη εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού Puzzle Bobble.


Βαθμολογία: 8/10
Developer: Taito Corporation
Publisher:
 United Games Entertainment GmbH
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 23/5/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review