Monster Menu Review

Το Monster Menu είναι ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο παιχνίδι που σας βυθίζει σε έναν κόσμο φαντασίας γεμάτο με περίεργα και αστεία τέρατα. Στο παιχνίδι αυτό, αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός μάγου που πρέπει να σερβίρει τα πιάτα των τεράτων στο εστιατόριό τους.


Η κύρια πρόκληση του παιχνιδιού είναι να βρείτε τη σωστή σειρά για να εξυπηρετήσετε τα πιάτα των τεράτων. Κάθε τέρας έχει μια προτίμηση για συγκεκριμένα φαγητά και πρέπει να τους προσφέρετε ακριβώς αυτό που ζητούν. Πρέπει να είστε γρήγοροι και ακριβείς για να εξυπηρετήσετε όλα τα τέρατα και να κερδίσετε υψηλότερους βαθμούς.

Το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού είναι φωτεινό, πολύχρωμο και γεμάτο λεπτομέρειες. Οι σχεδιασμένες με προσοχή και χιουμοριστικό τρόπο τέρατα δίνουν ζωντάνια στο παιχνίδι. Οι αναπαραστάσεις των φαγητών είναι επίσης πλούσιες και διασκεδαστικές, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση χιούμορ στην εμπειρία παιχνιδιού.


Οι ελέγχοι του παιχνιδιού είναι απλοί και ευέλικτοι, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τα φαγητά και να τα σερβίρετε στα τέρατα με ευκολία. Επίσης, το παιχνίδι παρέχει πολλά επίπεδα που αυξάνουν τη δυσκολία καθώς προχωράτε, κρατώντας την πρόκληση και το ενδιαφέρον ψηλά.

Συμπερασματικά, το Monster Menu είναι ένα παιχνίδι που σας προσφέρει ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Με τα χαρούμενα γραφικά, το χιούμορ και την απλή δομή του, είναι ιδανικό για παιχνίδια σε όλες τις ηλικίες. Αν αναζητάτε ένα παιχνίδι που θα σας κρατήσει απασχολημένους και θα σας κάνει να χαμογελάσετε, το Monster Menu είναι μια εξαιρετική επιλογή.


Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Nippon Ichi Software
Publisher:
  NIS America
Available for: Switch, PS4, PS5
Tested on: Switch
Release date: 23/5/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review