Process of Elimination Review

Το Process of Elimination μας έρχεται από την NIS America και είναι ένα παιχνίδι μυστηρίου και διασκέδασης που μπορεί να παιχτεί από οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Στο παιχνίδι αυτό, ο στόχος είναι να ανακαλύψετε τον δολοφόνο ενός εγκλήματος, χρησιμοποιώντας τη διαδικασία της αποκλειστικής εξαφάνισης.


Το παιχνίδι αρχίζει με την παρουσίαση ενός εγκλήματος και μιας λίστας υπόπτων προσώπων. Η λίστα αυτή μπορεί να περιέχει διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε υπόπτου, όπως η ηλικία, το φύλο, η επαγγελματική κατάσταση και οι σχέσεις τους με το θύμα.


Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα πρέπει να συλλέγετε πληροφορίες για κάθε υποψήφιο και να αποκλείετε τους ανθρώπους που δεν μπορούν να είναι ο δολοφόνος βάσει των πληροφοριών που έχετε. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως "αποκλειστική εξαφάνιση", καθώς αποκλείετε τις δυνατότητες έως ότου έχετε βρει τον σωστό ύποπτο.

Η διαδικασία της αποκλειστικής εξαφάνισης συνεχίζεται μέχρι να περιορίσετε τη λίστα υπόπτων σε μερικούς επιλεγμένους υποψήφιους. Στη συνέχεια, πρέπει να αναλύσετε περαιτέρω τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει για να βρείτε τον πιο πιθανό υποψήφιο δολοφόνο.


Ανάλογα με τη δυσκολία του παιχνιδιού, μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από ένας δολοφόνοι και περισσότεροι από ένας τρόποι που μπορεί να συνδέονται οι ύποπτοι με το έγκλημα. Οπότε, η ανάλυση των πληροφοριών γίνεται πιο δύσκολη και ο χρόνος που απαιτείται για να λύσετε το μυστήριο αυξάνεται.

Συμπερασματικά, αν σας αρέσει να λύνετε υποθέσεις, το Process of Elimination είναι ένα παιχνίδι που θα σας κρατήσει ικανοποιήσει και θα σας κρατήσει αρκετές ώρες απασχολημένους.


Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Nippon Ichi Software
Publisher: 
NIS America
Available for: Switch, PS4
Tested on: Switch
Release date: 11/4/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review