Rubber Bandits Review

Το Rubber Bandits μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Flashbulb Games. Η υπόθεση του Rubber Bandits είναι αρκετά απλή. Κάθε χάρτης αντιπροσωπεύει μια τοποθεσία για κλοπή και έως και τέσσερις παίκτες προσπαθούν να ξεφύγουν από το μέρος με όσο το δυνατόν περισσότερα λάφυρα. Αυτές οι ληστείες είναι γρήγορες και χαοτικές, αλλά αρκετά εύκολες στην κατανόηση. Ο επιλεγμένος εγκληματίας σας έρχεται σε μια ποικιλία από καλλυντικές μεταμφιέσεις, αλλά όλες παίζουν το ίδιο. Μπορείτε να αρπάξετε και να πετάξετε αντικείμενα για να αναστατώσετε την αστυνομία ή άλλους παίκτες και να έχετε μια βασική επίθεση που μπορεί είτε να ενισχυθεί με όπλα είτε μπορείτε απλά να παίρνετε όλες τις φλογερές γροθιές.


Υπάρχουν δεκάδες χάρτες που πρέπει να υποβληθούν και να εξαπατηθούν και όλοι έχουν μια φωτεινή, πολύχρωμη εμφάνιση. Υπάρχει μια πλαστική λάμψη στα περιβάλλοντα και στους παίκτες που ανάβει πραγματικά και η αισθητική των κινουμένων σχεδίων παίζει ρόλο στην κωμική βία. Η μουσική λειτουργεί επίσης καλά. Είναι χαριτωμένο και ανάλαφρο με το σωστό ρυθμό για να παίξεις με την ξέφρενη δράση.

Τα όπλα είναι εύκολο να τα βρεις. Ο αυτοσχεδιασμός με έπιπλα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει αρκετή κάλυψη. Για την πιο θανατηφόρα επιλογή, υπάρχουν όπλα, χειροβομβίδες και σφυριά γεμάτα γύρω από τις αρένες. Το χτύπημα δεν είναι ποτέ μόνιμο πρόβλημα, αλλά επιτρέπει στους παίκτες να αποκλείονται προσωρινά. Όταν χτυπηθεί, όλα τα λάφυρα απορρίπτονται, ώστε να υπάρχουν κίνητρα για ρίψη.


Υπάρχει ποικιλία στα όπλα με πολλές παράπλευρες ζημιές. Οι βόμβες μπορούν να δημιουργήσουν καταστροφή, ενώ οι αξίνες προσφέρουν την ευκαιρία να χτυπήσουν τοίχους και δάπεδα. Υπάρχουν μόνο μερικοί χάρτες που το εκμεταλλεύονται συγκεκριμένα, αλλά είναι ωραίο που λαμβάνεται υπόψη. Τα όπλα έρχονται με περιορισμένα πυρομαχικά και όλα συμπεριφέρονται διαφορετικά. Τα κυνηγετικά όπλα και οι εκτοξευτές πυραύλων έρχονται με ισχυρή ανάκρουση που μπορεί να σας χτυπήσει από τις πλατφόρμες ή να ρίξει τον στόχο σας. Υπάρχει ένα όπλο Gatling που βγάζει άγρια σφαίρες μέχρι να εξαντληθούν όλα. Βοηθά να επιδεινωθεί το χάος και δίνει στους παίκτες πολλά να σκεφτούν. Υπάρχει ένα οπλοστάσιο που μπορείτε να επισκεφτείτε για να ελέγξετε όλα τα είδη που μου έδωσε την ευκαιρία να τα δοκιμάσω όλα.


Εκτός από ένα οπλοστάσιο, υπάρχουν διαθέσιμα power-ups για να βελτιώσετε την ισορροπία της μάχης. Ένα μπλοκ πάγου μπορεί να παγώσει όλους τους άλλους παίκτες που είναι χρήσιμοι κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης και ένα jetpack που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει κατά την πλοήγηση στα επίπεδα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι, ακόμη και με αυτά, τα παιχνίδια μπορούν να ταλαντεύονται πέρα δώθε. Ποτέ δεν ένιωσα εντελώς εκτός αγώνα. Συνήθως κάνουν τουλάχιστον τρεις γύρους και, ενώ αυτοί οι γύροι μπορεί να τελειώσουν γρήγορα, υπάρχει πάντα χρόνος για να επιστρέψετε κάποια χρήματα. Έχει καλή ροή, αν και θα δείτε κάθε τοποθεσία σε πολύ σύντομη σειρά.


Η λειτουργία Arcade είναι σε μεγάλο βαθμό επιεική με μόνο το τελευταίο θησαυροφυλάκιο να προσφέρει μια αυστηρή εργασία. Μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε ένα επίπεδο με άδεια χέρια και να συνεχίσετε να προχωράτε και υπάρχει μια ρολόι απόκριση από την αντίθεση όταν η πόρτα εξόδου ανοίγει. Το είδα κυρίως ως έναν καλό τρόπο για να προβάλω τις δεκάδες τοποθεσίες πριν βουτήξω στον ανταγωνισμό με πραγματικούς ανθρώπους.

Συμπερασματικά, το Rubber Bandits είναι ένα καλοφτιαγμένο brawler που αισθάνεται λίγο ελαφρύ στις λειτουργίες. Οι ληστείες είναι διασκεδαστικές και ξέφρενες και έχουν καλή ροή παντού. Η μάχη έχει βαρύτητα και τα καταστρεπτά περιβάλλοντα δημιουργούν άφθονο χάος.


Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Flashbulb Games 
Publisher: 
Flashbulb Games
Available for: Switch, PS4, PS5
Tested on: Switch
Release date: 19/1/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review