GrimGrimoire OnceMore Review

Το GrimGrimoire OnceMore είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και μαγείας που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Vanillaware και μας έρχεται από την NIS America. Στο παιχνίδι, ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο μιας μαθήτριας μάγισσας που πρέπει να πολεμήσει εχθρούς και να αποκαλύψει μυστικά στοιχεία του σχολείου της.


Το παιχνίδι περιλαμβάνει πέντε κεφάλαια, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε μια μέρα στο σχολείο της μαθήτριας. Καθώς προχωρά στο παιχνίδι, ο παίκτης ανακαλύπτει περισσότερα μυστικά και αποκτά νέες δυνάμεις και ικανότητες που του επιτρέπουν να πολεμάει αποτελεσματικότερα τους εχθρούς του. Ο χαρακτήρας της Lillet Blan είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας, που ξεχωρίζει για την προσωπικότητά της και την δυναμική της. Οι παίκτες θα ερωτευτούν τον χαρακτήρα αυτό, καθώς θα τους προσφέρει μια πλήρη εμπειρία στην ιστορία του παιχνιδιού.


Επιπλέον, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί μια ομάδα μαθητών με διαφορετικές ικανότητες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανατρέψουν τους εχθρούς. Η διαχείριση της ομάδας και η σωστή χρήση των διαθέσιμων μαθητών είναι επίσης σημαντική για την επιτυχία σας.

Το GrimGrimoire OnceMore έχει υπέροχα σχεδιασμένα γραφικά και επική μουσική που δημιουργεί μια σκοτεινή και μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι απαιτεί στρατηγική σκέψη και καλή χρήση των διαθέσιμων μαγικών ικανοτήτων για να νικήσεις τους εχθρούς και να προχωρήσεις στην ιστορία.

Συμπερασματικά, το GrimGrimoire OnceMore είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα σας προσφέρει μπόλικες ώρες περιεχόμενο.


Βαθμολογία: 
7,5/10
Developer: Vanillaware 
Publisher: 
NIS America
Available for: Switch, PS4, PS5
Tested on: Switch
Release date: 4/4/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review