BROK The InvestiGator Review

Το BROK The InvestiGator είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας point-and-click, που αναπτύχθηκε από την COWCAT. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Brok, ενός ανθρωποειδούς κατοικίδιου ζώου και ντετέκτιβ, που επιχειρεί να λύσει μια υπόθεση δολοφονίας και διαφθοράς σε έναν κόσμο κατακερματισμένο από ταξικές διαφορές.


Η ιστορία του BROK The InvestiGator λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο κατακερματισμένο από ταξικές διαφορές, όπου τα ανθρωποειδή κατοικίδια ζώα υποβαθμίζονται και καταπιέζονται από τα ανώτερα είδη. Ο Brok είναι ένας ντετέκτιβ, ένας από τα λίγα κατοικίδια ζώα που καταφέρνουν να κερδίσουν κάποιο σεβασμό και ανεξαρτησία στην κοινωνία.

Όταν ένα ανώτερο κατοικίδιο ζώο, ο Πρόεδρος της πόλης του, δολοφονείται, ο Brok αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση. Καθώς προχωρά στην έρευνά του, ανακαλύπτει ένα σκοτεινό σχέδιο διαφθοράς και εκβιασμού που οδηγεί προς τις υψηλότερες σφαίρες της κοινωνίας των κατοικιδίων ζώων. Κατά τη διάρκεια της έρευνας του, ο Brok συναντά πολλούς χαρακτήρες, κάποιους που του βοηθούν και κάποιους που τον εμποδίζουν, και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια καθώς προχωρά στην υπόθεση.


Ως προς το gameplay του BROK The InvestiGator είναι ένα συνδυασμός περιπέτειας, δράσης και point-and-click παιχνιδιού, με την κεντρική μηχανική να επιτρέπει στον παίκτη να εξερευνήσει τον κόσμο, να συλλέξει στοιχεία και να επιλύσει γρίφους για να προχωρήσει στην ιστορία.

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Brok και μετακινείται σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον, συλλέγοντας στοιχεία και διαλεγόντας διάφορες επιλογές διαλόγων για να προχωρήσει στην ιστορία. Στη διαδρομή του, θα αντιμετωπίσει πολλούς χαρακτήρες και εχθρούς, με τον παίκτη να πρέπει να χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του στη μάχη για να νικήσει τους εχθρούς του.


Επιπλέον, το παιχνίδι περιλαμβάνει διάφορα mini-games και προκλήσεις, όπως παιχνίδια στην τάβλα ή τη δοκιμή των αντανακλαστικών στις μάχες, που προσθέτουν επιπλέον διασκέδαση και ποικιλία στο gameplay.

Συμπερασματικά, το BROK The InvestiGator είναι ένα παιχνίδι που προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, δυνατούς χαρακτήρες και μια διασκεδαστική μηχανική gameplay. Με την συνδυασμένη χρήση point-and-click και δράσης, το παιχνίδι προσφέρει μια πλούσια εμπειρία για τους παίκτες που αναζητούν μια περιπέτεια με πολλές δράσεις.


Βαθμολογία: 8/10
Developer: COWCAT
Publisher: 
COWCAT
Available for: Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One
Tested on: PS5
Release date: 1/3/2023

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review