Blood Bowl 3 - Brutal Edition Review

Το Blood Bowl 3 είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που βασίζεται στο επιτραπέζιο παιχνίδι Blood Bowl της Games Workshop. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Cyanide Studio, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Nacon.


Το Blood Bowl 3 είναι ένα αθλητικό παιχνίδι φαντασίας που συνδυάζει το ράγκμπι με τον κόσμο του Warhammer Fantasy. Οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα από φανταστικούς χαρακτήρες, όπως ορκ, νάνους και ξωτικά και προσπαθούν να σκοράρουν πόντους ενώ αποφεύγουν τα επιθετικά τάκλιν.

Οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε διάφορα modes, όπως το Solo Campaign Mode, όπου μπορούν να παίξουν εναντίον της AI. Επίσης, υπάρχει το Multiplayer Mode, όπου οι παίχτες μπορούν να παίξουν online εναντίον πραγματικών αντιπάλων και το Skirmish Mode, όπου μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια με επιλογή χαρακτήρων, γηπέδων και κανόνων.


Ως προς το gameplay, οι παίκτες θα χρειαστεί να διαχειριστούν τον χρόνο τους με σκοπό να εκτελέσουν τις καλύτερες επιλογές και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των χαρακτήρων τους, ώστε να επικρατήσουν στο παιχνίδι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης στοιχεία τύπου RPG, με τους παίκτες να μπορούν να αναβαθμίσουν τους χαρακτήρες τους και να εξερευνήσουν τον κόσμο του Blood Bowl.

Η Brutal Edition είναι μια εκδοχή του παιχνιδιού που περιλαμβάνει όλο το βασικό περιεχόμενο του Blood Bowl 3 και ταυτόχρονα περιέχει επιπλέον περιεχόμενο και βελτιώσεις σε σχέση με τη βασική έκδοση.

Στη αυτήν την έκδοση, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε νέους χαρακτήρες και ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Black Orcs, των Imperial Nobility και των Ζombieland, καθώς και νέων γηπέδων.


Οι αγώνες στο Blood Bowl 3 είναι αρκετά βίαιοι. Μπορείτε να κάνετε σκληρά τάκλιν, με τους χαρακτήρες να μπορούν να τραυματιστούν και να αποβούν ανίκανοι να συμμετάσχουν στον αγώνα. Έτσι, μπορείτε να αναπτύξετε στρατηγικές με σκοπό να τραυματίσετε τους αντίπαλους παίχτες, για να φύγουν από το γήπεδο.

Συμπερασματικά, το Blood Bowl 3 ασχολείται με ένα άθλημα που δεν είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα και δεν θα ενθουσιάσει πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά αν σας αρέσει το άθλημα, είναι ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον.


Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: Cyanide Studio
Publisher:  Nacon
Available for: PS5, Xbox X|S, PC, PS4, Xbox One
Tested on: PS5
Release date: 20/2/2023

Ευχαριστώ πολύ την Ave S.A. για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review