Τales of Symphonia Remastered Review

Το Tales of Symphonia Remastered είναι μια επανέκδοση του rpg Tales of Symphonia, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 για το Nintendo GameCube και το PlayStation 2. 


Η ιστορία του Tales of Symphonia Remastered λαμβάνει χώρα σε έναν φανταστικό κόσμο με το όνομα Sylvarant, ο οποίος βρίσκεται σε μια κατάσταση καταστροφής και απειλείται από την καταστροφή του από την πτώση του Φεγγαριού. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Lloyd Irving, είναι ένας νεαρός άνθρωπος που ζει σε ένα χωριό στην περιοχή και αρχίζει να εκπαιδεύεται ως μαχητής.


Ο Lloyd συναντά μια νεαρή κοπέλα με το όνομα Colette Brunel, η οποία είναι η εκλεκτή των αγγέλων και έχει ως αποστολή της να πραγματοποιήσει έναν τελετουργικό χορό για να αποτρέψει την καταστροφή του κόσμου. Μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας, καθώς η ομάδα ταξιδεύει στον κόσμο του Sylvarant, αντιμετωπίζουν διάφορους εχθρούς και αποκαλύπτουν μυστικά για τον κόσμο και τους χαρακτήρες τους. Η ιστορία περιλαμβάνει διάφορα θέματα, όπως η διαφθορά, οι πολιτικές συγκρούσεις, η αλληλεπίδραση της ανθρωπότητας με τη φύση, η εξουδετέρωση των δαιμόνων και η επίτευξη της ειρήνης στον κόσμο. Καθώς η ιστορία προχωράει, η ομάδα ανακαλύπτει τον ρόλο τους στην προσπάθεια να σώσουν τον κόσμο και οι σχέσεις μεταξύ τους αλλάζουν και εξελίσσονται.


Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και ιστορίες και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιον θα χρησιμοποιήσει στη μάχη. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης μια μη γραμμική ιστορία, με διαφορετικά τέλη ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη και τις αποφάσεις που λαμβάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Remastered έκδοση του Tales of Symphonia περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά και βελτιωμένο ήχο, καθώς και νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ανταλλαγής μεταξύ της αρχικής και της remastered έκδοσης του παιχνιδιού.

Συμπερασματικά, το Τales of Symphonia Remastered είναι αρκετά βελτιωμένο, αλλά δεν παύει να αποτελεί remaster ενός πολύ παλιού παιχνιδιού. Αν σας αρέσουν οι πιο πρόσφατες προσθήκες της σειράς, ίσως αυτό το παιχνίδι να σας απογοητεύσει.


Βαθμολογία: 7/10 Developer: Bandai Namco Entertainment
Publisher:
Bandai Namco Entertainment
DistributorBandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PS4, Switch
Release date: 17/2/2023 Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την BANDAI NAMCO Entertainment για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review