Παρουσίαση: Οι Τρεις Αποτυχίες

 Το βιβλίο του Νίκου Γιαννακόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ιβίσκος», μας «μαθαίνει» πως μπορεί η απόρριψη να αποτελέσει το κλειδί, για την αλλαγή, τη βελτίωση και την επιτυχία.

Το βιβλίο “Οι Τρεις Αποτυχίες” χωρίζεται σε 3 ενότητες οι οποίες είναι οι εξής:

  • Επικοινωνία
  • Γλώσσα Σώματος
  • Σχέση με τον εαυτό μας

Μέσα από τις Τρεις Αποτυχίες, θα ανακαλύψεις:
  • Τον τρόπο για να επικοινωνείς πιο ποιοτικά και πιο αποτελεσματικά τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό.
  • Τις τεχνικές για να ακούς πραγματικά τους συνομιλητές σου, αλλά και να διεκδικείς αυτά που επιθυμείς.
  • Τις ενέργειες για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο και να καταπολεμάς το άγχος και την αναβλητικότητα.
  • Τις γνώσεις για να καταλαβαίνεις πότε ο συνομιλητής σου λέει ψέματα, εάν έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή υπάρχει ερωτική διάθεση.
  • Το σχέδιο για να αποκτήσεις υγιείς συνήθειες και να πετυχαίνεις στόχους, που μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητοι.
  • Τις δεξιότητες για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και την αυτοεκτίμησή σου.
  • Τη νοοτροπία για να αξιοποιήσεις τη δυναμική σου και να ζήσεις ελεύθερα και παραγωγικά.
Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, που έχει να σας μάθει πάρα πολλά πράγματα και αξίζει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη σας.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Μάρκετινγκ και Public Speaking Coach στους theSPEAKERS. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης στο κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως πιστοποιημένος Coach. Η διδακτορική του διατριβή αφορά τη μελέτη της μη λεκτικής επικοινωνίας στη διαδικασία πώλησης και γενικότερα στο μάρκετινγκ, ενώ η διπλωματική του σχετιζόταν με τη γλώσσα του σώματος σε επίπεδο ηγετών. Ο Νίκος πιστεύει στη δύναμη της επικοινωνίας, καθώς και στη σύνδεση των ανθρώπων που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα, αλλά και την ίδια τη ζωή. Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι: «Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά από το πώς αντιδρούμε σε αυτά που μας συμβαίνουν». (Πηγή: "Εκδόσεις Ιβίσκος", 2022)


Χαρακτηριστικά βιβλίου:
Συγγραφέας: Γιαννακόπουλος Νίκος
Εκδόσεις: Ιβίσκος
ISBN: 978-618-5505-56- 1
Σελίδες: 392
Ημερομηνία Έκδοσης: 2022

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review