Goat Simulator 3 Review

To Goat Simulator 3 μας έρχεται από Coffee Stain και είναι ένα παιχνίδι που θα σας προσφέρει άπειρο γέλιο. Αρχικά να αναφέρω πως δεν υπάρχει Goat Simulator 2. Το 3 δόθηκε επίτηδες, για να τρολάρει. Ο τίτλος αποτελεί συνέχεια του Goat Simulator, ενός τίτλου που εκμεταλλεύεται τα ragdoll physics και προσφέρει ατελείωτο χάος και διασκέδαση. Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 2014 και είχε κάνει πάταγο όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει.


Ως προς την ιστορία, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας κατσίκας! Το παιχνίδι δε διαθέτει ιδιαίτερη υπόθεση, αλλά περιλαμβάνει έναν Goat Illuminati και χτίζει ένα Goat Castle στο υψηλότερο επίπεδο. Οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν διάφορες αποστολές και να τις ολοκληρώσουν για να κερδίσουν για την οικοδόμηση του Goat Castle και το ξεκλείδωμα νέων περιοχών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ο βασικός στόχος του Goat Simulator 3. Η ιδέα είναι απλώς να διασκεδάσετε προκαλώντας προβλήματα στον κόσμο.


Η κατσίκα δεν έχει πολλές κινήσεις από μόνη της. Μπορείς να κάνεις flips στον αέρα, αλλά εκτός από αυτό, η κατσίκα είναι κατσίκα. Οι παίκτες μπορούν να χτυπήσουν με το κεφάλι αντικείμενα και ανθρώπους και να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα της κατσίκας για να πιαστούν από αντικείμενα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το κουμπί «bee» για να προσπαθήσουν να τρομάξουν τους ανθρώπους ή να τραβήξουν την προσοχή κάποιου. Αυτό και μόνο αξίζει αρκετές ώρες διασκέδασης.

Στα θετικά του παιχνιδιού, έχουμε πλέον multiplayer, προσφέροντας άκρως διασκεδαστικές στιγμές είτε σε split-screen, είτε σε online. Τα mini-games ξεχειλίζουν από ευρηματικότητα και σίγουρα αποτελούν έναν εξαιρετικό λόγο για να συνεχίσετε να ασχολείστε με τo Goat Simulator 3 ακόμη και όταν ολοκληρώσετε την single-player εμπειρία, που ομολογουμένως δεν διαθέτει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όπως ποδόσφαιρο έως κυνηγητό.


Άλλο ένα νέο κομμάτι που θα φάτε σίγουρα χρόνο και θα ρίξετε και πολύ γέλιο είναι αυτό το customization μιας και πλέον έχει καταργηθεί το transformation και μπορείτε να διακοσμήσετε με μεγάλη πληθώρα αντικειμένων. Τα αντικείμενα αυτά τα ξεκλειδώνετε με την πορεία σας στο παιχνίδι ή τα βρίσκετε με την εξερεύνηση.

Συμπερασματικά, το Goat Simulator 3 θα σας προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου, που αν δεν έχετε παίξει τον πρώτο τίτλο, σίγουρα θα νιώσετε την εμπειρία ολοκληρωμένη, ενώ αν τον έχετε παίξει, οι δε θα σας προσφέρει την ίδια συγκίνηση.

Βαθμολογία: 7,5/10 Developer: Coffee Stain
Publisher: Coffee Stain Distributor: Enarxis Dynamic Media Available for: PS5, Xbox Series S|X, PC Release date: 17/11/2022
Tested on: PS5

Ευχαριστώ πολύ την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review