Παρουσίαση: FIREBORN - H ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑΣΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ

Το Fireborn, είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε εφήβους, που σημαίνει πως δεν γίνεται ιδιαίτερα σκοτεινό. Παρόλα αυτά έχει μπόλικη δράση, ανατροπές και καλοφτιαγμένους χαρακτήρες που θα σε κάνουν να μη θες να το αφήσεις κάτω, πριν το ολοκληρώσεις.

Η ιστορία ακολουθεί τη Δώδεκα, η οποία απαρνείται το όνομα και το παρελθόν της και γίνεται μέλος του Οίκου των Κυνηγών για να μάθει να σκοτώνει τέρατα. Η ίδια είναι εξαιρετική στις μαχητικές της ικανότητες αλλά δεν τα πάει καλά στο κοινωνικό κομμάτι, καθώς είναι αντιδραστική και απόμακρη με τους συμμαθητές της. Η μοναδική της φίλη είναι η Επτά, ένα συνεσταλμένο και φιλικό κοριτσάκι. Όταν όμως η Επτά χάνεται, η Δώδεκα θα ψάξει να τη βρει μαζί με τον σύντροφό της τον Φύλακα του Οίκου, έναν πέτρινο Σκύλο.

Ο κόσμος είναι γεμάτος με μυθικά πλάσματα και η Δώδεκα στην αναζήτησή της θα κάνει πολλούς συμμάχους, όπου ταξιδεύοντας μαζί θα σκαλίσει το παρελθόν της, θα μάθει πως να συνυπάρχει με άλλους, να τους εμπιστεύεται και πως να συγχωρεί τον άλλον αλλά και τον εαυτό της, για λάθη του παρελθόντος.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

H ΑΣΛΙΝΓΚ ΦΑΟΥΛΕΡ γεννήθηκε το 1985 και ευχόταν να είχε μεγαλώσει σ’ ένα μαγικό, ορεινό βασίλειο, ωστόσο στην πραγματικότητα έζησε στο Σάρεϊ της Αγγλίας, διαβάζοντας πολλά βιβλία και βλέποντας εφηβικές τηλεοπτικές σειρές. Σπούδασε βιολογία και στη συνέχεια εργάστηκε ως νοσοκόμα. Το FIREBORN είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο πουλήθηκε σε 20 χώρες προτού καν εκδοθεί.


Χαρακτηριστικά βιβλίου:
Συγγραφέας: ΑΣΛΙΝΓΚ ΦΑΟΥΛΕΡ 
Εκδόσεις: Ψυχογιός
ISBN: 
978-618-01-4214-3
Σελίδες: 496
Ημερομηνία Έκδοσης: 5/5/2022

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review