WRC Generations Review

Το αποκορύφωμα μιας επταετούς θητείας στη σειρά, το WRC Generations, συνδυάζει υπέροχα εφέ και εξαιρετικό χειρισμό με την πιο γενναιόδωρη επιλογή rally stages, και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο παιχνίδι της KT.


Όπως το συνηθίζει η σειρά, το WRC Generations καλωσορίζει τους παίκτες με ένα πανέμορφο και πρακτικότατο μενού. Το career mode είναι αυτό που θα γεμίσει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο του καθενός, αν και πλέον όλα τα modes έχουν τη δική τους βαρύτητα. Σε επίπεδο single player έχουν προστεθεί ολοκαίνουργια Challenges, τα οποία συνυπάρχουν αρμονικά με τις επιλογές Season και QuickPlay. Μάλιστα, φέτος είναι η πρώτη φορά όπου τα experience points συγκεντρώνονται από όλα τα modes, για να εξαργυρωθούν τελικά στην ενότητα της καριέρας, κάνοντας έτσι το ταξίδι ως την κορυφή ευκολότερο.


Ένα από τα πράγματα που εντυπωσιάζουν, είναι η ποικιλία των διαφορετικών τοποθεσιών. Έχουμε 13 από το επίσημο πρωτάθλημα, συν άλλα οκτώ μπόνους. Τo WRC Generations διατηρεί επίσης και το σύστημα gameplay στο οποίο μας έχει συνηθίσει. Η οδήγηση με χαλίκι εξακολουθεί να είναι η καλύτερη και η πιο απολαυστική με τον ήχο του χώματος και του κινητήρα που ουρλιάζει να ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο χειρισμός της ασφάλτου είναι επίσης λίγο λιγότερο κολλώδης από τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που διορθώνει προβλήματα που είχαμε με παλιότερους τίτλους.


Το μενού δείχνει γεμάτο, με ενδιαφέρουσες προσθήκες, που θα λέγαμε ότι προσδίδει τον δικό του χαρακτήρα. Οι τρεις βασικοί πυλώνες είναι το Multiplayer. Μετά έχουμε την καριέρα και τέλος το QuickPlay. Στο DriveCard θα συναντήσετε αναλυτικές και ευπαρουσίαστες πληροφορίες για τα δεδομένα του οδηγού σας. Στην καρτέλα Cars μπορείτε να πειραματιστείτε και να απολαύσετε από αρκετά κοντά τα πανέμορφα WRC αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τέλος από τα options μπορείτε να πειράξετε σύμφωνα με τα γούστα σας τις ρυθμίσεις. Επίσης, οι σκανδάλες του DualSense λειτουργούν άψογα και ιδιαίτερα η αριστερή που καταπιάνεται με το φρένο, αποτυπώνοντας μοναδικά την αίσθηση πως κάποιος τροχός ετοιμάζεται να μπλοκάρει. 

Συμπερασματικά, η σειρά συνεχίζει να αποδεικνύει ότι δικαίως βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους τίτλους στον χώρο της. Η συνεχής βελτίωση στο gameplay, την έχει καταστήσει ως έναν από τους καλύτερους εξομοιωτές αγωνιστικής οδήγησης που υπάρχουν. 


Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Kylotonn
Publisher:  Nacon
Available for: PS5, Xbox X|S, PC, PS4, Xbox One
Tested on: PS5
Release date: 3/11/2022

Ευχαριστώ πολύ την Ave S.A. για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review