Smurfs Kart Review

Το Smurfs Kart μας έρχεται από την Eden Games, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Microïds. Το παιχνίδι μας φέρνει τα αγαπημένα μας στρουμφάκια, έτοιμα για αγώνες. Συνολικά έχουμε 3 modes.Υπάρχει το Grand Prix, όπου αγωνίζεστε ενάντια σε CPU, σε πρωταθλήματα, όπου το καθένα χωρίζεται σε 4 πίστες. Υπάρχουν συνολικά 12 πίστες, χωρισμένες σε 3 cups που βασίζονται στο Στρουμφοχωριό, το Μαγεμένο Δάσος, και το σπίτι του Δρακουμέλ, τα οποία είναι όμορφα σχεδιασμένα. Έπειτα έχουμε τα time challenges που πρέπει να κάνουμε καλύτερο χρόνο από αυτόν που μας δίνεται, σε κάθε μία από τις 12 πίστες, ενώ τέλος στο free race μπορούμε να διαλέξουμε ελεύθερα όποια πίστα θέλουμε. Επιπλέον υπάρχει και multiplayer, το οποίο περιέχει μόνο το grand prix και το free race mode, για 2 έως 4 παίκτες ταυτόχρονα, αν και δεν μπορείς να παίξεις online.


Συνολικά, το Smurfs Kart μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε ως ένας από τους 12 χαρακτήρες. Ο κάθε χαρακτήρας έχει ένα δικό του αντικείμενο το οποίο μπορεί αποκτήσει τυχαία από τα pickups κατά την διάρκεια του αγώνα. Τα καρτ όλων τρέχουν και στρίβουν με την ίδια ευκολία και ταχύτητα. Οι χειρισμοί δεν επιτρέπουν πολλά λάθη, με πολύ responsive στροφές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλους.


Πέρα από τους 12 χαρακτήρες και τις 12 πίστες δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να ξεκλειδωθεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Όλο το περιεχόμενο δίνεται στον παίκτη εξαρχής, με τα μόνα collectibles να είναι κάποια αυτοκόλλητα που δίνονται με την επίτευξη συγκεκριμένων challenges, αλλά στην ουσία πρόκειται για μικρά art pieces τα οποία αν και χαριτωμένα, δεν προσφέρουν τίποτα καθώς μπορείτε μόνο να τα κοιτάτε μέσα σε μία λίστα.


Συμπερασματικά, το Smurfs Kart είναι ένα απλό και ευχάριστο kart racer, που το κάνει ιδανικό για παιδιά.

Βαθμολογία: 6/10 Developer: Eden Games
Publisher: Microïds Distributor: Enarxis Dynamic Media Available for: PS5, PS4, Xbox Series S|X, Nintendo Switch Release date: 15/11/2022
Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review