Garfield Lasagna Party Review

Είστε έτοιμοι να παρτάρουμε!;!

Το Garfield Lasagna Party μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Balio Studio, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Microids. Η κύρια λειτουργία παιχνιδιού είναι το Lasagna Race, το οποίο είναι ένα διαδραστικό επιτραπέζιο παιχνίδι όπου οι τέσσερις παίκτες, που παίζονται από παίκτες ή AI, παίρνουν τους ρόλους των εμβληματικών χαρακτήρων Garfield, Odie, Nermal και Arlene σε μια προσπάθεια να συλλέξουν περισσότερα λαζάνια από τους αντιπάλους τους. Αν παίξατε ποτέ Mario Party, ξέρετε τι να περιμένετε: οι παίκτες ρίχνουν με τη σειρά τους τα ζάρια για να μετακινηθούν στον πίνακα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν power-ups για να αλλάξουν τις τιμές στις ρίψεις άλλων παικτών και στη συνέχεια συμβαίνουν διάφορες funky ενέργειες ανάλογα με το πού ο παίκτης προσγειώνεται στο ταμπλό, π.χ. είτε απλώς σπρώχνεται σε άλλο μπλοκ, είτε αυξάνει τον αριθμό των κερμάτων ή λαζάνια, είτε ακόμη και τυχαίες κάρτες που μπορούν να αλλάξουν την πορεία του αγώνα.


Στο τέλος κάθε γύρου, οι τέσσερις παίκτες πρέπει να παίξουν ένα τυχαία επιλεγμένο minigame από ένα συμπαγές roster 32 παιχτών. Οι τοποθεσίες όλων αυτών των παιχνιδιών είναι αρκετά εμβληματικές για τους λάτρεις του Garfield: η κορυφή του ξύλινου φράχτη, το σπίτι του Jon, το γραφείο του κτηνιάτρου Liz, το σαλόνι πίτσας και ούτω καθεξής. Τα minigames είναι τα κλασικά, όπως να πετάμε τις πίτσες στο φούρνο από απόσταση, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον ενώ κυλιόμαστε σε γιγάντια μπάλες χιονιού ή κλέβοντας λαζάνια από πιάτα στον κήπο χωρίς να μας ανακαλύψει ο Τζον. Αυτά τα σύντομα παιχνίδια είναι απλά, αλλά διασκεδαστικά.


Συμπερασματικά, το Garfield Lasagna Party είναι ένα απλό παιχνίδι, με ένα ταμπλό, 4 χαρακτήρες, 32 minigames, με τσιμπημένη τιμή. Παρόλα αυτά όσοι αγαπάνε τον Garfield, θα περάσουν πολύ όμορφα.

Βαθμολογία: 6/10 Developer: Balio Studio
Publisher: Microïds
Distributor: Enarxis Dynamic Media Available for: PS5, PS4, Xbox Series S|X, Nintendo Switch Release date: 15/11/2022 Tested on: PS5

Ευχαριστώ πολύ την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review