Train Life: A Railway Simulator - Orient-Express Train Edition Review

Ένα από τα χόμπι που έχουν πολλοί Ιάπωνες και μας φαίνεται εξωπραγματικό είναι η παρατήρηση και συλλογή τρένων. Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει και ένα simulator για αυτά. Το Train Life: A Railway Simulator είναι μια προσπάθεια που ασχολείται περισσότερο με τη διαχείριση και τον κόσμο παρά με την ακρίβεια.

Η λειτουργία τρένων στο Train Life: A Railway Simulator είναι πολύ απλή. Ενώ έχετε μια ποικιλία ατμομηχανών, όλες υπακούουν στο ίδιο σύστημα ελέγχου. Για να διατηρήσεις μια σταθερή ταχύτητα, θα πρέπει να ανεβοκατεβάζεις το γκάζι. Από εκεί και πέρα δεν έχετε να κάνετε πολλά πράγματα.


Το career mode είναι αυτό με το οποίο αξίζει να ασχοληθείτε περισσότερο στο Train Life: A Railway Simulator. Αφού παρακολουθήσετε κάποια βασικά tutorials, θα δημιουργήσετε την εταιρεία σας και θα μπείτε στη δράση. Μπορείτε να αναλάβετε τη μεταφορά φορτίων. επιβατών και ταχυδρομικών πακέτων.

Με την ολοκλήρωση των συμβολαίων σας κερδίζετε χρήματα και εμπειρία και έτσι ξεκλειδώνετε περισσότερες ανταμοιβές. Μπορείτε να προσλάβετε προσωπικό και να αγοράσετε νέες ατμομηχανές για να μεγαλώσετε την εταιρεία σας και να αναλάβετε περισσότερα συμβόλαια.


Η ολοκλήρωση συμβολαίων που αφορούν τις εργασίες στις πόλεις, σας προσφέρουν καλύτερες ανταμοιβές, όπως χαμηλότερο κόστος ανεφοδιασμού και καλύτερη αμοιβή. Για μια πιο καθοδηγημένη εμπειρία, υπάρχουν πάνω από είκοσι σενάρια που μπορείτε να τρέξετε σε μια ποικιλία διαφορετικών οχημάτων. Υπάρχει ένας συνδυασμός διαδρομών εμπορευμάτων και επιβατών που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χάρτη. Μερικά από αυτά μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις δεκαπέντε λεπτά. Η καθυστερημένη άφιξη δεν αποτυγχάνει αυτές τις αποστολές, αλλά μειώνει την ανταμοιβή XP σας.


Γενικά, το Train Life: A Railway Simulator είναι μια επιεικής εμπειρία. Πρέπει να τηρούνται τα όρια ταχύτητας, αλλά υπάρχει περίοδος χάριτος πριν αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα. Ο εκτροχιασμός ενός τρένου σημαίνει ότι αποτύχατε σε μια αποστολή, αλλά έχετε την επιλογή να κάνετε επαναφορά στο σημείο του ατυχήματος, αντί να κάνετε επανεκκίνηση.

Ως προς τα γραφικά, το Train Life: A Railway Simulator φαίνεται καλό. Οι αμαξοστοιχίες φαίνονται αληθοφανείς, αν και οι καμπίνες τους μπορεί να φαίνονται λιτές. Ο καιρός παρουσιάζεται σωστά με τη βροχή να πέφτει ρεαλιστικά στα παράθυρα της καμπίνας και η ομίχλη να γίνεται κάποιες φοράς αρκετά πυκνή.


Συμπερασματικά, το Rail Life: A Railway Simulator είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι διαχείρισης, που απευθύνεται στο πιο απλό κοινό και οι σκληροπυρηνικοί φανς του είδους μπορεί να το βρουν αρκετά απλό. Παρόλα αυτά, αν ασχοληθείτε μαζί του θα σας προσφέρει μπόλικες στιγμές χαλάρωσης και ταξιδιού στις ράγες.


Θετικά:
- Απλός χειρισμός
- Προσοχή στις λεπτομέρειες στα τρένα

Αρνητικά:
Περιορισμένος αριθμός διαφορετικών διαδρομών
- Αδιάφορο φυσικό περιβάλλον

Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Simteract
Publisher: Nacon 
Available for: PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series S|X, PC, Switch
Tested on: PS5
Release date: 22/9/2022

Ευχαριστώ πολύ την Ave S.A. για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review