Dyna Bomb 2 Review

Το Dyna Bomb 2 είναι ένα action platformer για το Nintendo Switch. Ως προς την ιστορία, αναλαμβάνετε τον ρόλο του Jack ή της Ela καθώς αγωνίζονται μέσα από 60 πολύχρωμα επίπεδα. Οι ήρωές μας διακόπτονται κατά τη διάρκεια του party, πιθανώς αφού νικήσουν τον κακό του πρώτου παιχνιδιού. Από εκεί, εκτινάσσονται σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από πλάσματα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία με τους εχθρούς, από καβούρια μέχρι μαϊμούδες, που γίνονται όλο και πιο δύσκολοι όσο προχωράτε. Οι μέλισσες θα σας κυνηγήσουν και οι μαϊμούδες σου ρίχνουν τις δικές τους βόμβες. Στην πραγματικότητα, είναι ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι από ό,τι περίμενα.


Ο στόχος είναι απλός. Η κύρια αποστολή σας είναι να βρείτε και να ανακτήσετε το κρυφό κλειδί σε κάθε επίπεδο. Αυτό ανοίγει μια πόρτα στην επόμενη περιοχή. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνετε, αν θέλετε.

Ως προς τον ήχο, το soundtrack είναι λίγο αδιάφορο. Ευτυχώς, το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά ομαλό. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να πηδήξει, να πετάξει και να πετάξει βόμβες. Η πτήση περιορίζεται από το ανεφοδιασμό καυσίμου του τζετ σας, το οποίο επανέρχεται ενώ περπατάτε. Οι βόμβες είναι επίσης περιορισμένες, με περιορισμένα πυρομαχικά διάσπαρτα στο επίπεδο.


Συμπερασματικά, το Dyna Bomb 2 είναι ένα διασκεδαστικό και δύσκολο platformer. Δεν είναι χωρίς ελαττώματα, αλλά προσφέρει μια εθιστική εμπειρία αν σας αρέσει να συλλέγετε τα πάντα στην οθόνη.


Βαθμολογία: 6/10
Developer: Raven Studios Co. Ltd.
Publisher: 
Raven Studios Co. Ltd.
Available for: Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X
Tested on: Switch
Release date: 18/8/2022

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review