LEGO Brawls Review

Το LEGO Brawls είχε αρχικά κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Apple Arcade και πρόκειται για ένα παιχνίδι μάχης στυλ Super Smash Bros., όπου μάχεστε με μια από τις 200 μίνι φιγούρες Lego που μπορείτε να ξεκλειδώσετε. Εδώ θα δώσετε μια σειρά από μάχες, με θέμα τα Lego, όπου θα δώσετε μάχες είτε μόνο σας είτε σε ομάδα. Το παιχνίδι αν και φαίνεται πολύ διασκεδαστικό, δοκιμάζοντάς το καταλαβαίνετε ότι πάσχει σε πολλά σημεία.


Ένα απ΄ τα θετικά του παιχνιδιού και δυστυχώς το μοναδικό, είναι το μεγάλο customization, καθώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε άπειρα κομμάτια για να φτιάξετε την ιδανική μίνι φιγούρα για σας.

Ως προς το gameplay, έχετε μια βασική επίθεση, τη δυνατότητα να πηδάτε και δύο special επιθέσεις που θα ενεργοποιηθούν ανάλογα τι τουβλάκια θα μαζέψετε. Αυτές οι special επιθέσεις έχουν πλάκα καθώς θα εμφανιστούν καρχαρίες Lego, ρουκέτες, τρυπάνια, λέιζερ, άλογα κ.λπ. Αυτά τα power-ups ελέγχονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην πραγματικότητα δεν προσθέτουν κανένα είδος στρατηγικού βάθους πέρα ​​από την απλή σύγκρουση με τους εχθρούς για μια εύκολη νίκη.


Οι μάχες των Lego Brawls είναι πολύ απλές. Μπορείτε να παίξετε τοπικά με έως 8 παίχτες και μπορείτε να εξερευνήσετε μια σειρά από διάσημα σετ Lego, όπως Ninjago, Pirates, The Hidden Side και Jurassic World.

Πέρα από την ικανότητα να συλλέγετε minifigs και να προσαρμόζετε τον χαρακτήρα σας, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε παραπάνω, με αποτέλεσμα να νιώθετε πως το περιεχόμενο είναι πολύ φτωχό.


Θετικά:
-
Μεγάλο
customization
- Ιδανικό για παιδιά

Αρνητικά:
- Έλλειψη voice overs
- Αδιάφορο gameplay

Βαθμολογία: 4,5/10 Developer: Red Games Co.
Publisher:
Bandai Namco Entertainment
DistributorBandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PS4, PS5, PC, Xbox One, Switch
Release date: 2/9/2022 Tested on: PS5

Ευχαριστώ πολύ την BANDAI NAMCO Entertainment για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review