JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R Review

Το JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R αποτελεί αναβάθμιση του JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle, το οποίο είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2013 για PS3.Το JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R αποτελεί ένα fighting παιχνίδι το οποίο βασίζεται στην ιστορία του JoJo's Bizarre Adventure.


Υπάρχουν διάφορα modes που μπορείτε να παίξετε. Αρχικά έχουμε το All Star Battle, όπου αποτελεί το βασικό story mode. Εδώ είναι και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του τίτλου, που θα σας προσφέρει τουλάχιστον 8 ώρες παιχνιδιού και πάνω από 100 διαφορετικές μάχες. Εδώ θα δείτε και θα παίξετε τα 8 πρώτα parts του παιχνιδιού.

Κάθε part αποτελείται από μια σελίδα και κάθε σελίδα αποτελείται περίπου από 8 μάχες, εκ των οποίων το κεντρικό είναι πάντα μια χαρακτηριστική αναμέτρηση για το anime. Μάλιστα θα παίξετε με αρκετούς διαφορετικούς χαρακτήρες. Συνολικά υπάρχουν 50 διαφορετικοί χαρακτήρες που μπορείτε να παίξετε.


Ως προς το gameplay, το σύστημα μάχης φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά όσο περισσότερο παίζεις συνειδητοποιείς ότι ότι κάνοντας grapκαι άμυνα, οι μάχες γίνονται γρήγορα διαχειρίσιμες. Επιπλέον υπάρχει το online mode, όπου μπορείτε να παίξετε απλούς και ranked αγώνες. Επιπλέον υπάρχει το arcade mode, όπου εκεί υπάρχουν οι challenge και endless μάχες, όπου στις endless παίζετε μέχρι να χάσετε, ενώ στι10 αγώνες.


Τέλος, στα θετικά του παιχνιδιού είναι τα voice overs που είναι πιστά στην σειρά, αν και το soundtrack δεν περιλαμβάνει τις καλύτερες επιλογές.

Συμπερασματικά, το JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις της σειράς, καθώς κάποιος που δεν γνωρίζει τη σειρά δεν θα καταφέρει να δεθεί αρκετά με τους ήρωες για να μπει στην ιστορία.


Θετικά:
-
Μεγάλο roster
- Voice overs

Αρνητικά:
- Έλλειψη cutscenes
- Αδιάφορο soundtrack

Βαθμολογία: 6,5/10 Developer: CyberConnect2
Publisher:
Bandai Namco Entertainment
DistributorBandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X|S
Release date: 2/9/2022 Tested on: PS5

Ευχαριστώ πολύ την BANDAI NAMCO Entertainment για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review