Beacon Pines Review

Το Beacon Pines μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Brent Calhoun, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Fellow Traveller. Ως προς την ιστορία, ο πρωταγωνιστής μας είναι ο Luka, το οποίο είναι ένα ελαφάκι, το οποίο έχασε τον πατέρα του και η μητέρα του αγνοείται. Έτσι, αυτή τη στιγμή μεγαλώνει με τη γιαγιά του. Όμως σύντομα θα μπλέξει σε μια επικίνδυνη περιπέτεια μαζί με τον φίλο του. Όμως το ενδιαφέρον με αυτόν τον τίτλο είναι ότι θα προσπαθήσετε να φτάσετε στην κακή κατάληξη γιατί έτσι θα ξεκλειδώσετε καινούριες λέξεις για να αναιρέσετε παλιές σας πράξεις. Η ιστορία εκτυλίσσεται με την μορφή ενός δέντρου με αφηγηματικά «κλαδιά», μέσα από τα οποία μπορείτε να δείτε την ιστορία να εξελίσσεται ακολουθώντας διαφορετικά μονοπάτια. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα παραμύθι με εναλλακτικές εκδοχές.


Το παιχνίδι προσφέρει πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο το οποίο είναι εξαιρετικό. Πρόκειται για έναν συνδυασμό μυστηρίου, δράματος και δράσης. Φαίνεται ότι οι δημιουργοί έκατσαν και σκέφτηκαν καλά το πως θα κατορθώσουν να πετύχουν μια ισορροπία ανάμεσα σε όλα τα αφηγηματικά είδη και το κατάφεραν πανηγυρικά.


Ως προς τον ήχο, το soundtrack είναι πολύ καλό και ταιριάζει πολύ στο στυλ του παιχνιδιού. Ως προς τα γραφικά, τα τοπία και οι χαρακτήρες είναι πανέμορφα, ενώ ο σχεδιασμός των ηρώων προσδίδει με ακρίβεια την σωστή αναλογία μεταξύ της προσωπικότητας και της εμφάνισής τους.

Συμπερασματικά, το Beacon Pines είναι ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι, που θα σας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία μυστηρίου με συμπαθητικούς και ειλικρινείς χαρακτήρες, που θα το απολαύσετε.


Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Brent Calhoun
Publisher: Fellow Traveller
Available for: Switch, PC, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 22/9/2022

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review