Saints Row Review

Το νέο Saints Row είναι ένα παιχνίδι δράσης σε ανοιχτό κόσμο, γεμάτο με υπερβολές, αλλά προσπαθεί παράλληλα να διατηρήσει μια ισορροπία. Μοιάζει περισσότερο με τα πρώτα Saints Row, παρά με τα τελευταία.


Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Santo Ileso, μια ζωντανή φανταστική πόλη στα νοτιοδυτικά της Αμερικής. Σε έναν κόσμο γεμάτο με έγκλημα, μια ομάδα φίλων ξεκινούν το δικό τους εγκληματικό εγχείρημα, καθώς παλεύουν για να ανεβούν στην κορυφή και να γίνουν και αυτοί αυτοδημιούργητοι. Ως το μελλοντικό αφεντικό, με τους Neenah, Kevin και Eli στο πλευρό σας, θα σχηματίσετε τους The Saints και θα αντιμετωπίσετε ότι πρόκληση υπάρχει στο Los Panteros, στο The Idols και στο Marshall καθώς χτίζετε την αυτοκρατορία σας στους δρόμους του Santo Ileso δίνοντας μάχη για τον έλεγχο της πόλης.


Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι μεγάλος και γεμάτος από collectibles. Κάποια από αυτά μπορούν να αποκτηθούν εύκολα, ενώ άλλα απαιτούν μπόλικη εξερεύνηση και αλληλεπίδραση του παίκτη με viewpoints για να ξεκλειδωθούν. Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός όμως, καταλήγει να γίνεται υπερβολικά κουραστικός.

Οι μάχες είναι απλές και δεν απαιτούν πολλή προσοχή και γρήγορα αντανακλαστικά. Τα όπλα που χρησιμοποιούμε είναι τα συνηθισμένα και δεν συναντάμε τις υπερβολές που υπήρχαν στα προηγούμενα δύο Saints Row.


Τα γραφικά είναι λίγο αδιάφορα, χωρίς να γίνονται κακά, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να τα κάνουν πολύ καλύτερα. Ως προς τον ήχο του παιχνιδιού είναι καλό με ποιοτικά sound effects, ικανοποιητικό ήχο όπλων και χαρακτήρων. Η μουσική του παιχνιδιού από την άλλη πλευρά είναι ποιοτική και ταιριαστή στο κλίμα της ιστορίας και του concept.

Συμπερασματικά, το Saints Row είναι ένας action adventure open-world τίτλος, με διασκεδαστικές στιγμές, που όμως κάποιους λάτρεις της σειράς μπορεί να τους απογοητεύσει.


Θετικά:
- Μπόλικη δράση
- Διασκεδαστικό παιχνίδι
- Μεγάλος χάρτης

Αρνητικά:
- Μέτριο οπτικός τομέας - Κάποια τεχνικά προβλήματα

Βαθμολογία: 7/10 Developer: Volition
Publisher: Deep Silver  Distributor: Enarxis Dynamic Media Available for: PS4|PS5, Xbox Series S|X, Xbox One, PC Release date: 23/8/2022
Tested on: PS5

Ευχαριστώ πολύ την Enarxis Dynamic Media για την παραχώρηση του τίτλου!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review