Rolling Gunner + Over Power Review

Το Rolling Gunner κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 στο Switch και απέσπασε την αποδοχή των κριτικών. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Με το εύρος των ρυθμίσεων δυσκολίας του είναι ένα από τα πιο προσιτά shoot’em up που υπάρχουν. Φαίνεται υπέροχο, με πολύχρωμα γραφικά.


Μέσα από έξι στάδια, είναι δουλειά σας να αποφύγετε μια σειρά από εχθρικές επιθέσεις. Αλλά αυτό που κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα εδώ είναι η μονάδα πυροβολητή που περιστρέφεται γύρω από το σκάφος σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να το κλειδώσετε στη θέση του, προσθέτοντας ένα στοιχείο στρατηγικής. Όταν δέχεται επίθεση και από τις δύο πλευρές, είναι λογικό να το κλειδώνετε πίσω σας για να προστατεύσετε το πίσω μέρος σας.

Έχετε επίσης μια βόμβα έκτακτης ανάγκης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την οθόνη. Και αν συλλέξετε τα διακριτικά πόντων που ξεχύνονται από τους εχθρούς όταν τους νικάτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια ειδική επίθεση που έχει την ικανότητα να προκαλέσει τεράστια ζημιά. Εάν είστε έμπειροι, μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο ισχυρό ενεργοποιώντας το ξανά. Τελικά, το Rolling Gunner σας ανταμείβει επειδή είστε επιθετικοί και πλησιάζετε τους εχθρούς σας.


Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι παίρνετε τον άμεσο έλεγχο του πυροβολητή που περιστρέφεται γύρω από το πλοίο σας με το δεξί μοχλό. Ουσιαστικά κάνει το παιχνίδι ένα παραδοσιακό scrolling shoot 'em up και twin-stick shooter σε ένα. Σας δίνετε επίσης μια ενεργειακή ασπίδα που μπορεί να απορροφήσει κάποιες επιθέσεις.

Συμπερασματικά, το για τους λάτρεις των shoot 'em up, το Rolling Gunner + Overpower είναι πραγματικά μια απόλαυση. Τα πάντα είναι κορυφαία, διασφαλίζοντας ότι έχετε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό σας από τη στιγμή που θα το εκκινήσετε μέχρι να αποφασίσετε να το απενεργοποιήσετε. 

Θετικά:
- Όμορφα γραφικά
- Ενδιαφέρον σύστημα πόντων

Αρνητικά:
- Το tutorial μπορούσε να είναι πιο κατανοητό

Βαθμολογία: 9/10
Developer: Mebius.
Publisher: United Games Entertainment GmbH
Available for: Nintendo Switch, PS4
Tested on: PS4
Release date: 1/4/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review