Remote Life Review

Το Remote Life μας έρχεται από την Ratalaika Games S.L. και το οποίο δείχνει να είναι εμπνευσμένο από το R-type. Στο παιχνίδι αυτό η ανθρωπότητα καλείται να αντιμετωπίσει μια πανίσχυρη εξωγήινη απειλή παίζοντας το τελευταίο της χαρτί με το εξελιγμένο σκάφος που χειριζόμαστε. Το gameplay ακολουθεί την πεπατημένη των shoot em ups και δεν θα συναντήσετε κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο στον τρόπο παιχνιδιού του. Ο τίτλος διαθέτει συνολικά δεκάξι επίπεδα στα οποία εμπεριέχονται ένας ισχυρός αντίπαλος στο ενδιάμεσο του, καθώς και ένας μεγαλύτερος και πιο εντυπωσιακός με τρομακτική μορφή εχθρός στο τέλος κάθε επιπέδου. 


Στο παιχνίδι θα συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία εχθρών και περιβαλλοντικών κινδύνων που ενδέχεται να αποκόψουν την πρόοδο σας με αποτέλεσμα να ξεκινήσετε την αποστολή σας από την αρχή εφόσον φυσικά χάσετε όλες τις διαθέσιμες ζωές σας. Στο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσετε πολλούς διαφορετικούς εχθρούς, ο εξοπλισμός τους σκάφους θα σας ικανοποιήσει, θα δοκιμαστείτε σε διαφορετικές αποστολές και θα σας περιμένουν διάφορες άλλες προκλήσεις. 


Ο οπτικοακουστικός τομέας είναι πρακτικά εντυπωσιακός σε σημείο που μας επιτρέπει στο να παραβλέψουμε εντελώς κάποια θέματα που αφορούν την εναλλαγή των μουσικών θεμάτων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αν και οι ικανοποιητικές μουσικές συνθέσεις στα video games δεν θα έπρεπε να στερούνται και το ανάλογο editing, επειδή αφήνουν μια αίσθηση προχειρότητας σε αυτόν τον τομέα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.


Συμπερασματικά, το Remote Life έχει όλα όσα σχεδόν επιθυμούμε σε κάθε παιχνίδι του είδους αν και θα θέλαμε έναν score μετρητή καθώς και leaderboards. Στα αρνητικά του προστίθεται στο ότι οι εχθροί στο παιχνίδι θα σας απειλήσουν λιγότερο καθώς συνήθως υπάρχει ο κίνδυνος στο να χάσετε αρκετές ζωές εξαιτίας των εμποδίων του εδάφους, ειδικά σε στενά περάσματα. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι είναι συναρπαστικό με τρομακτικό εξωγήινο περιβάλλον και διαθέτει εχθρούς με ποικιλία επιθέσεων με τους αρχηγούς των επιπέδων να είναι εντυπωσιακοί.


Θετικά:
- Ποικιλία εχθρών

Αρνητικά:
- Δε διαθέτει leaderboads

Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Ratalaika Games S.L.
Publisher: Ratalaika Games S.L.
Available for: Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X| S, PS5
Tested on: Switch
Release date: 27/5/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review