Zorro The Chronicles Review

Το Zorro The Chronicles μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης BKOM Studios, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Nacon. Το παιχνίδι βασίζεται στην ομότιτλη σειρά, που είχε κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και αποτελούταν από 26 επεισόδια.

Ως προς την ιστορία, είμαστε ο Ντον Ντιέγκο, στα πρώτα του χρόνια, όπου μάχεται για τη δικαιοσύνη και έχει στο πλευρό του τη δίδυμη αδελφή του Ινές. Το παιχνίδι χωρίζεται σε 18 πίστες και θα σας πάρει συνολικά γύρω στις 6 ώρες για να το ολοκληρώσετε.


Στην αρχή κάθε πίστας μπορείτε να επιλέξετε με ποιον χαρακτήρα θα παίξετε. Μπορείτε να παίξετε με τον Ντον Ντιέγκο, που τότε ξεκινάτε με μια παραπάνω ενέργεια ή με την Ινές, που τότε ξεκινάτε με μια παραπάνω ζωή. Οι αποστολές που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας λίγο πολύ επαναλαμβάνονται συνεχώς και περιλαμβάνουν αποστολές τύπου να ελευθερώσετε αιχμαλώτους, να κλέψετε χρήματα, να κάνετε σαμποτάζ κτλ. Εξουδετερώνοντας τους εχθρούς θα κερδίσετε ορισμένα χρυσά νομίσματα, με τα οποία θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες για τους χαρακτήρες σας.

Ως προς το gameplay, το παιχνίδι είναι πολύ απλό και γι' αυτό απευθύνεται σε παιδιά μικρής ηλικίας. Στην ουσία μπορείτε να χρησιμοποιείται το μαστίγιό σας για να ζαλίζετε τους αντιπάλους και μετά να τους επιτίθεστε ή μπορείτε να πήδατε πάνω από τα κεφάλια των αντιπάλων σας και να τους επιτίθεστε από πίσω. Τέλος, υπάρχει και μια μπάρα ενέργεια, που όταν γεμίσει μπορείτε να κάνετε special επιθέσεις.


Ως προς τα γραφικά, το παιχνίδι έχει τα συνηθισμένα που συναντάμε σε τέτοιους τίτλους. Υποφερτά, χωρίς να ξεχωρίζουν. Ως προς τον ήχο, το παιχνίδι έχει το επίσημο soundtrack, αλλά δυστυχώς δεν έχει voice-acting και σε συνδυασμό με τα ελάχιστα cutscenes, το παιχνίδι γίνεται γρήγορα βαρετό.

Συμπερασματικά, το Zorro The Chronicles είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά, λόγω του χαμηλού επίπεδου δυσκολίας και της επαναληψιμότητας.


Θετικά:
- Ιδανικό για παιδιά

Αρνητικά:
- Χαμηλό επίπεδο δυσκολίας
- Επαναλαμβανόμενο
- Έλλειψη voice-acting

Developer: BKOM Studios
Publisher: Nacon 
Available for: PS5, PS4, XBX, PC, Switch
Tested on: PS5
Release date: 16/6/2022

Ευχαριστώ πολύ την Ave S.A. για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review