Demon Turf Neon Splash Review

Η Demon Turf Neon Splash μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Fabraz, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Playtonic Games.

Σε αντίθεση με το κύριο παιχνίδι, το Demon Turf: Neon Splash δεν διαθέτει κανένα είδος hub (αν και διαθέτει μια προαιρετική "Παιδική χαρά" για να μπορείτε να κάνετε παρέα και να εξασκείτε τις κινήσεις σας). Το περιεχόμενο είναι πολύ και καθοδηγεί τον παίκτη σε μια σειρά γραμμικών επιπέδων. Υπάρχουν συνολικά 10 επίπεδα, με επιπλέον 10 επίπεδα remix που είναι ακόμα πιο βάναυσα στον σχεδιασμό τους.


Τα καλά νέα είναι ότι τα ίδια τα επίπεδα δεν είναι τόσο δύσκολα. Η Beebz έχει όλες τις κινήσεις της από το κύριο παιχνίδι, όπως διπλά και τριπλά άλματα, ικανότητα αιώρησης, ικανότητα κύλισης και πολλά άλλα. Ο συνδυασμός αυτών των κινήσεων είναι υψίστης σημασίας για την ολοκλήρωση των επιπέδων με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και το παιχνίδι το ενθαρρύνει συμπεριλαμβάνοντας τρόπαια με βάση τον χρόνο ολοκλήρωσής σας. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά ένα επίπεδο, θα ρίξετε μια ματιά στον χρόνο που απαιτείται για να κατακτήσετε το χρυσό τρόπαιο και θα αναρωτηθείτε πώς θα καταφέρετε ποτέ να καταφέρετε ένα τόσο γελοίο κατόρθωμα, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα βελτιωθείτε.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το Demon Turf: Neon Splash καταργεί εντελώς την κακή μάχη του κύριου παιχνιδιού. Η πλήρης κατάργησή του επιτρέπει στο παιχνίδι να επικεντρωθεί στους πολύ ανώτερους μηχανισμούς πλατφόρμας, καθιστώντας αυτόν τον spin-off τίτλο μια ειλικρινά καλύτερη εμπειρία από το κύριο παιχνίδι.


Από οπτική άποψη, το παιχνίδι διατηρεί το ίδιο γενικό στυλ με τον προκάτοχό του, αλλά τα χρώματα έχουν φωτίσει σημαντικά και η ανάλυση έχει λάβει την απαραίτητη ώθηση στη λειτουργία χειρός. Μια ωραία πινελιά είναι ότι το Beebz θα αφήσει πίσω του ένα ίχνος από νέον χρώμα στο έδαφος, οπότε όταν χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση για οποιονδήποτε λόγο, θα έχετε μια σαφή εικόνα του μονοπατιού που έχετε ακολουθήσει στο παρελθόν.

Συμπερασματικά, το Demon Turf: Neon Splash είναι ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι από τον προκάτοχό του χάρη στην πλήρη κατάργηση της απίστευτης μάχης.


Θετικά:
- Όμορφος εικαστικός τομέας
- Το gameplay

Αρνητικά:
- Μικρή διάρκεια

Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Fabraz
Publisher: Playtonic Games
Available for: Nintendo Switch, PC
Tested on: Switch
Release date:14/4/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review