Andro Dunos 2 Review

Το Andro Dunos 2 είναι ένα sequel του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν από 30 χρόνια και μας έρχεται από την PixelHeart, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η JUST FOR GAMES.

Το Andro Dunos 2 τοποθετεί τους παίκτες στο πιλοτήριο ενός starfighter με την ονομασία Yellow Cherry, σε μια αποστολή να απαλλάξει τον γαλαξία από τις κακές δυνάμεις. Η αποστολή σας θα σας μεταφέρει σε επτά πίστες, γεμάτα με μηχανοποιημένους εφιάλτες που δεν θέλουν τίποτε άλλο από το να διαλύσουν το ταλαιπωρημένο μικρό σας μαχητικό σε παλιοσίδερα. Ευτυχώς, το Yellow Cherry έρχεται γεμάτο με ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο για να μεγαλώσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Δεν υπάρχουν όπλα για συλλογή στο Andro Dunos 2. Αντίθετα, το σκάφος σας έρχεται γεμάτο με τέσσερις τύπους βολών που μπορείτε να εναλλάσσετε ανά πάσα στιγμή, η καθεμία εξυπηρετώντας έναν συγκεκριμένο σκοπό. Κάθε όπλο μπορεί να αναβαθμιστεί έως και επτά φορές συλλέγοντας εικονίδια που έχουν πέσει από πεσμένους εχθρούς ή ανεβάζοντας τα χειροκίνητα στο τέλος ενός επιπέδου, με τις μπλε σφαίρες που αποκτήσατε στο επίπεδο. Ωστόσο, αν χάσετε μια ζωή, όποιο όπλο κι αν έχετε εξοπλίσει θα χάσει ένα level. 

Το Andro Dunos 2 μπορεί να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ενώ τα πράγματα ξεκινούν αρκετά εύκολα, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αρχίσει το παιχνίδι να εκτοξεύει τεράστια κύματα εχθρών και δυνάμεις πυρός εναντίον σας. Ακόμη και όταν τα όπλα σας έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, τα bosses μπορούν επίσης να σας κάνουν σημαντική ζημιά. Ωστόσο, κάνει μερικές παραχωρήσεις για να διευκολύνει τα πράγματα για τους αρχάριους πιλότους. Για παράδειγμα, ενώ η τυπική ρύθμιση δυσκολίας σάς παρέχει πέντε προσπάθειες, μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε με έως και εννέα από το μενού επιλογών.

Στα αρνητικά τώρα, το Andro Dunos 2 δεν έχει online leaderboard ή λειτουργία δύο παικτών. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που προσφέρει σχεδόν κάθε άλλο παιχνίδι της κατηγορίας, οπότε θα έπρεπε να υπάρχουν.

Συμπερασματικά, το Andro Dunos 2 είναι μια εξαιρετική προσπάθεια, με ρετρό παρουσίαση, την κατάλληλη μουσική επένδυση και συναρπαστικές μάχες, που προτείνεται εύκολα σε οποιονδήποτε έχει ενδιαφέρον για τα shoot-’em-ups.


Θετικά:
- Όμορφος οπτικοακουστικός τομέας
- Επίπεδο δυσκολίας

Αρνητικά:
- Έλλειψη online leaderboard και co op

Βαθμολογία: 8/10
Developer: PixelHeart
Publisher: JUST FOR GAMES
Available for: Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One
Tested on: Nintendo Switch
Release date: 24/3/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review