Ryan's Rescue Squad Review

Το Ryan's Rescue Squad μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Stage Clear Studios, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Outright Games και είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται αποκλειστικά για παιδιά.


Η ιστορία του παιχνιδιού είναι αρκετά απλή. Ο κακός Dark Titan έχει απαγάγει τους φίλους της Ryan, τον Robo Combo και τον Packrat και έτσι εσείς είστε ο μοναδικός ήρωας που μπορεί να τους σώσει. Έτσι, ξεκινάτε την αποστολή γεμάτη με λάσπη, αφεντικά που πετούν διαστημόπλοια και Surprise Eggs. Επίσης, μπορείτε να συλλέξετε Sun Coins και Surprise Eggs για να ξεκλειδώσετε νέα είδη καταστημάτων και να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας με διασκεδαστικά καπέλα από εξωγήινους, εξοπλισμό για παίκτες και πολλά άλλα.

Το Ryan's Rescue Squad είναι ένα 2d side scrolling platformer, που διαρκεί γύρω στις 3,5 ώρες για να ολοκληρωθεί και μπορείτε να το παίξετε είτε μόνοι σας, είτε με δύο άτομα. Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα απλός και διασκεδαστικός. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα super Mario παιχνίδια για μωρά.


Συνολικά, η ιστορία διαδραματίζεται σε τέσσερις διαφορετικούς κόσμους, όπου έχουμε είκοσι διαφορετικές πίστες, με διαφορετικά bosses. Τα collectables είναι πολλά στο παιχνίδι, όπως και τα easter eggs που μπορείτε να μαζέψετε.

Συμπερασματικά, το Ryan's Rescue Squad είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται αποκλειστικά για παιδιά. Διαθέτει εύκολο, απλό χειρισμό για να μη γίνει δύσκολο για τις μικρές ηλικίες, καθώς και πολλά πολύχρωμα σχέδια, που είναι όμορφα στο μάτι για τα παιδιά. Είναι ιδανικό αν ψάχνετε κάτι για πολύ μικρές ηλικίες.


Θετικά:
- Ιδανικό για παιδιά
- Όμορφα, πολύχρωμα σχέδια
- Απλός χειρισμός

Αρνητικά:
- Μικρή διάρκεια

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: Stage Clear Studios
Publisher: Outright Games
Distributor: Bandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PC, Nintendo Switch, PS4
Tested on: Nintendo Switch
Release date: 4/3/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review