Moto Roader MC Review

Το Retro Racers Moto Roader είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1992, όμως τώρα η Ratalaika Games το επαναφέρει.

Το παιχνίδι διαθέτει διάφορα modes. Το βασικό είναι το Race, όπου πρόκειται για μια σειρά από αγώνες, εδώ περιλαμβάνονται οι Circuit, City, Nature, Marchen, Special και Shuffle. Όλες έχουν μια σειρά από διαφορετικές πίστες αγώνων που ποικίλλουν από απλές οβάλ έως πιο περίτεχνες πίστες.


Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα από την κορυφή προς τα κάτω. Έτσι, ελέγχετε το όχημά σας όπως θα κάνατε ένα αυτοκίνητο RC. Έχει μια πολύ arcade αίσθηση και αν και φαίνεται απλό, δεν είναι. Αυτό οφείλεται κυρίως στα χειριστήρια που είναι αρκετά ενοχλητικά ορισμένες φορές αλλά και στη υπερβολική δύσκολη AI. Το καλό εδώ είναι ότι μπορείτε να παίξετε με έως και τρεις φίλους τοπικά ή ενάντια στην AI.

Μπορείτε να ρίξετε βόμβες στους αντιπάλους σας που είναι μπροστά σας ή να πετάξετε μια βόμβα προς τα πίσω και να τους κάνετε να περιστρέφονται για μερικά δευτερόλεπτα.


Ένα άλλο mode είναι το Omake όπου είναι μια multiplayer λειτουργία δύο παικτών που μοιάζει θα έλεγα με το Rocket League. Ο στόχος εδώ είναι να βάλετε γκολ, οδηγώντας το αυτοκίνητό σας. Το συγκεκριμένο mode είναι πολύ δυνατό.

Συμπερασματικά, το Moto Roader MC αξίζει να το αγοράσετε αν ψάχνετε για ένα φτηνό και casual παιχνίδι αγώνων για να παίξετε με φίλους. Το προτείνω σε όσους θέλουν να παίξουν με φίλους.


Θετικά:
- Ποικιλία πιστών
- Επιστροφή ενός κλασσικού τίτλους

Αρνητικά:
- Δύσκολη ΑΙ

Βαθμολογία: 6/10
Developer: Shinyuden
Publisher: Ratalaika Games 
Available for: Nintendo Switch, Xbox Series S|X, PS4, PS5
Tested on: Nintendo Switch
Release date: 25/2/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review