KungFu Kickball Review

Το KungFu Kickball μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης WhaleFood Games, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Blowfish Studios.

Το Kung Fu Kickball είναι στην ουσία ένα side-scrolling Rocket League. Όπου μπορούν να παίζουν έως τέσσερα άτομα τοπικά ή online (και με cross-play), όπου χωρίζεστε σε δυο ομάδες.


Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες όσον αφορά το χειρισμό και την εκτέλεση των κινήσεων. Έχουν όμως διαφορετικά στατιστικά και η κάθε κίνηση έχει διαφορετικά αποτελέσματα στη μπάλα αλλά και τον αντίπαλο, οπότε στο τέλος το playstyle οι ικανότητες του παίκτη είναι που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε ματς.

Με ένα κουμπί πηδάτε, με ένα κάνετε μια τηλεμεταφορά σε κοντινή απόσταση, με ένα ακόμη κάνετε επιθέσεις και σε συνδυασμό με κάποια κατεύθυνση, μπορείτε να κάνετε μια ποικιλία από χτυπήματα. Το σωστό timing, ο υπολογισμός της δύναμής σας μαζί με την τροχιά της μπάλας και γνώση της γεωμετρίας του κάθε σταδίου είναι τα απαραίτητα συστατικά για να βγείτε νικητές.


Κάθε ματς διαρκεί τρία λεπτά, με το χρόνο να σταματά κάθε φορά που μπαίνει γκολ. Όλο το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από αυτές τις βασικές αρχές και έτσι θα ανακαλύψετε γρήγορα αν είναι για σας.

Τα γραφικά είναι απλά, με ευδιάκριτο περιβάλλον και έντονα χρώματα. Η μουσική και οι ήχοι κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Ευχάριστες και ταιριαστές μελωδίες που συνοδεύουν τη δράση, ένας εκφωνητής που σχολιάζει τα τεκταινόμενα και ηχητικά εφέ που κάνουν την κάθε κλοτσιά απολαυστική.


Στα αρνητικά τώρα, ειδικά αν παίζετε μόνοι, οι συγκινήσεις δεν είναι και πολύ μεγάλες αφού το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίξετε ενάντια στο AI για να ξεκλειδώσετε επιπλέον χαρακτήρες.

Συμπερασματικά, το KungFu Kickball είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε με την παρέα σας για να διασκεδάσετε.


Θετικά:
- Απλός χειρισμός
- Τοπικό και online multiplayer
- Διασκεδαστικό

Αρνητικά:
- Αδιάφορο single-player περιεχόμενο


Βαθμολογία: 6/10
Developer: Redact Games
Publisher: Blowfish Studios
Available for: PC, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, PS4
Tested on: Nintendo Switch
Release date: 10/2/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review