Gravity Runner Review

Το Gravity Runner μας έρχεται από την Two Dog Games και πρόκειται για ένα 3D Platformer/Runner που θα σας εντυπωσιάσει. Παίζετε ως αστροναύτης, που πρέπει να πηδάτε από τη μια πλατφόρμα στην άλλη, προσέχοντας μην πεθάνετε.


Το Gravity Runner μοιάζει με ένα παιχνίδι βγαλμένο τη δεκαετία του '80. Ωστόσο, αφού τα μάτια σας προσαρμοστούν στα φωτεινά σχήματα νέον και τον ατελείωτο ορίζοντα, θα ανακαλύψετε την χάρη του παιχνιδιού.


Το animation του χαρακτήρα σας είναι καλό, αλλά τα άλματα δεν είναι πολύ φυσικά και δεν έχει τον έλεγχο. Αυτό δεν είναι κακό πράγμα από μόνο του, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγη εξοικείωση. Όπως αναφέρθηκε, η μαύρη τρύπα θα σας καταβροχθίσει αν πέσετε μέσα της και έτσι θα ξαναξεκινήσετε από την αρχή. Ωστόσο, ο θάνατος δεν είναι το τέλος, καθώς στο Gravity Runner μετράνε οι πόντοι που κερδίζετε, καθώς όσο περισσότερο τρέχετε χωρίς να πεθάνετε και όσες περισσότερες κασέτες μαζέψετε, τόσο μεγαλύτερο σκορ θα κάνετε. Οι κασέτες έκτος από συλλογή θα σας βοηθήσουν να κάνετε διπλό άλμα, κάτι που θα σας σώσει ουκ ολίγες φορές τη ζωή.

Συμπερασματικά, το Gravity Runner είναι ένα γρήγορο παιχνίδι, που δε βασίζεται στην ιστορία, αλλά στα αντανακλαστικά σας.


Θετικά:
- Εθιστικό
- Απλός χειρισμός

Αρνητικά:
- Επίπεδο δυσκολίας
-Έλλειψη online leaderboards

Βαθμολογία: 8/10
Developer: Two Dog Games
Publisher: Two Dog Games
Available for: PC, Nintendo Switch
Tested on: Switch
Release date: 18/2/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review