Cellular Harvest Review

Το Cellular Harvest μας έρχεται από την Redact Games και πρόκειται για ένα περίεργο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι για όλους. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρωτική και τα γραφικά μοιάζουν απαρχαιωμένα.


Το παιχνίδι σας δίνει τον ρόλο ενός Ελεγκτή, που έχει ως αποστολή να ανακαλύψει και να τραβήξει φωτογραφίες πολύ παράξενων μορφών εξωγήινης ζωής σε μακρινούς πλανήτες. Αφού συλλέξετε πληροφορίες για τουλάχιστον τα τρία τέταρτα της ζωής στον πλανήτη, μπορείτε να προχωρήσετε σε άλλον πλανήτη.

Πρακτικά δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από μία ώρα για να φτάσετε στον στόχο της καταγραφής των πολύ παράξενων, αλλά ευτυχώς ακίνδυνων, εξωγήινων πλασμάτων και ευτυχώς το χαλαρωτικό soyndtrack του παιχνιδιού θα σας κάνει να μη σκέφτεστε τον χρόνο.

Κλείνοντας, υπάρχουν δύο «εκδόσεις» του παιχνιδιού για να διαλέξετε, με τη μόνη διαφορά μεταξύ του «Πράσινου» και του «Μωβ» να είναι η ώρα της ημέρας που λαμβάνουν χώρα. Το παιχνίδι είναι αρκετά περίεργο και απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι εναλλακτικό.

Θετικά:
- Χαλαρωτική μουσική

Αρνητικά:
- Δεν απευθύνεται σε πολλούς

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Redact Games
Publisher: Redact Games
Available for: PC, Nintendo Switch
Tested on: Nintendo Switch
Release date: 10/2/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review