Unforeseen Incidents Review

Το Unforeseen Incidents μας έρχεται από την Backwoods Entertainment ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η ASHGAMES.


Ως προς την ιστορία, ο πρωταγωνιστής μας είναι ο Harper, ένας χαλαρός νεαρός που του αρέσει να αράζει και να βοηθά έναν ερευνητή καθηγητή που τον μεγάλωσε. Ο Harper καθώς περπατά στους δρόμους της Yelltown, μια μέρα γίνεται μάρτυρας μια γυναίκας που πεθαίνει από μια μυστηριώδη ασθένεια που εμφανίστηκε πρόσφατα στην πόλη. Έτσι, αποφασίζει μαζί με τον καθηγητής και μια φιλόδοξη δημοσιογράφο να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ασθένεια.

Ως προς το gameplay, πρόκειται για ένα καθαρόαιμο point-n-click παιχνίδι, όπου η ιστορία έχει μια τραγικότητα, αλλά επικρατεί κυρίως ένα ανάλαφρο κλίμα. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα αλλά δεν υπάρχουν τρελές ανατροπές που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Οι γρίφοι από την άλλη είναι καλοί και ταιριάζουν με το ύφος του παιχνιδιού. Από άποψη δυσκολίας είναι μέτριοι προς εύκολοι με καναδυο μόνο να ξεχωρίζουν.


Ως προς τα γραφικά, το παιχνίδι έχει ωραίο animation, που είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και επικρατούν οι μουντές αποχρώσεις. Ως προς τον ήχο, το παιχνίδι έχει πολύ όμορφο animation.

Συμπερασματικά, το Unforeseen Incidents είναι ένα όμορφο point-n-click παιχνίδι, το οποίο θα σας κρατήσει απασχολημένους γύρω στις 10 ώρες. Το παιχνίδι δεν κάνει κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει αλλά θα περάσετε ευχάριστα το Σαββατοκύριακό σας, δίπλα στο τζάκι, με μια ζεστή σοκολάτα.


Θετικά:
- Όμορφος εικαστικός τομέας
- Ικανοποιητική διάρκεια 

Αρνητικά:
- Τετριμμένο σενάριο

Βαθμολογία: 8/10
Developer: Backwoods Entertainment
Publisher: ASHGAMES
Available for: Switch, PC
Tested on: Switch
Release date: 27/1/2022

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review