Mushroom Wars 2 Review

Το Mushroom Wars 2 μας έρχεται από την Zillion Whales και έχει ένα υποτυπώδες, αλλά όμορφο, story το οποίο ξετυλίγεται μέσα από δύο επεισόδια, 50 μικρών αποστολών το καθένα, στο single-player campaign. Ουσιαστικά μας εξηγεί γιατί ξεκίνησε ο πόλεμος και στην πορεία πώς εμπλέκονται οι φυλές μεταξύ τους. Ξεκινάμε με τους μαχητές των οποίων ηγείται ο Rudo και όσο προχωράμε γνωρίζουμε και τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες, καθένας με τα δικά του τέσσερα ξεχωριστά skills.


Σαν concept, το Mushroom Wars 2 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό για τα δεδομένα του είδους. Αλλά η ιστορία γρήγορα γίνεται επαναλαμβανόμενη. Σίγουρα έχει γίνει προσπάθεια να υπάρχει ποικιλία με τρία διαφορετικά modes (conquest- κατάληψη όλων των κτιρίων του αντιπάλου, domination- κατάληψη συγκεκριμένων κτιρίων, king of the hill- μηδενισμός των διαθέσιμων πόντων), bosses και τέσσερα επίπεδα δυσκολίας μιας αξιόλογης A.I., αλλά θέλει δουλίτσα.


Το multiplayer τώρα είναι πιο απρόβλεπτο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 12 χαρακτήρες και να παίξετε είτε απέναντι στη CPU, είτε local, είτε online σε κάποιο από τα προαναφερθέντα modes. Ειδικά στο online τα πράγματα είναι λίγο πιο ανταγωνιστικά, καθώς ανάλογα με την εμπειρία σας, κατατάσσεστε και σε αντίστοιχες leagues.

Ως προς τα γραφικά, το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές με όμορφη μουσική που γίνεται επαναλαμβανόμενη όμως μετά από λίγο.

Συμπερασματικά, το Mushroom Wars 2 είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι, το οποίο αξίζει να παίξετε σε μισαωράκια, μια-δυο αποστολές, καθώς δεν είναι για περισσότερο, μια που γίνεται γρήγορα επαναλαμβανόμενο και βαρετό.


Θετικά:
- Μικρής διάρκεια αποστολές
- Διασκεδαστικό gameplay

Αρνητικά:
- Επαναλαμβανόμενο

Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Zillion Whales
Publisher: Zillion Whales
Available for: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC
Tested on: PS4
Release date: 13/1/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review