Word Forward Review

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με λέξεις;

Το Word Forward είναι εδώ για να σας σπαζοκεφαλιάσει. Το παιχνίδι διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό που είτε το παιχνίδι είναι φετινό είτε της περασμένης δεκαετίας, δεν πολυκαταλαβαίνεις διαφορά. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα απλός. Έχετε ένα πλέγμα 5x5, όπου θα πρέπει να βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε με τρία ή περισσότερα γράμματα.

Μπορείτε να σύρετε λέξεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ακόμη και διαγώνια. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ζιγκ-ζαγκ γύρω από τον πίνακα με έναν ευχάριστα περίτεχνο τρόπο.


Αλλά η βασική αλλαγή εδώ είναι ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα γράμμα, αυτό αφαιρείται από το πλέγμα. Παρόλα αυτά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε ένα από αυτά τα γράμματα για να τερματίσετε τον γύρο, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε στρατηγικά.

Έτσι για παράδειγμα θα μπορούσατε να γράψετε τη λέξη «retraceable» και να ολοκληρώσετε τη βαθμολογία της καλύτερης λέξης. Αλλά έτσι απομένουν ένα σωρό σύμφωνα, που δε θα καταφέρετε να τα κάνετε κάποια λέξη.



Το Word Forward θα ήταν τρομερά δύσκολο χωρίς τη βοήθεια ορισμένων ειδικών μπλοκ κατάστασης. Πρώτον, υπάρχει η περιορισμένη δυνατότητα εναλλαγής γειτονικών πλακιδίων, κάτι που είναι εξαιρετικό για αυτές τις σχεδόν λέξεις.

Αλλά το πραγματικό σημαντικό θέμα εδώ είναι τα πέντε ειδικά μπλοκ μιας χρήσης που βρίσκονται στο κάτω μέρος του πλέγματος. Δύο από αυτά είναι γράμματα αντικατάστασης, το ένα είναι μια βόμβα που καταστρέφει ένα γράμμα, μια άλλη επαναφέρει όλο το υπόλοιπο πλέγμα και το τελευταίο σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε γράμμα για ένα μόνο μπλοκ.

Συμπερασματικά, το Word Forward είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό και καλά εκτελεσμένο παιχνίδι λέξεων.


Θετικά:
- Διασκεδαστικός τρόπος δημιουργίας λέξεων

Αρνητικά:
- Πολύ βοηθητικές ενέργειες

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Rocketship Park
Publisher: Rocketship Park
Available for: PC, Switch
Release date: 3/12/2021
Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review