The Lightbringer Review

Το The Lightbringer μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Rock Square Thunder, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Zordix.


Ως προς την ιστορία, ο πρωταγωνιστής είναι ένα αγόρι που προσπαθεί να εξαλείψει τη διαφθορά από τον κόσμο, με τη βοήθεια της αδελφής του.

Ως προς το gameplay, το παιχνίδι είναι εύκολο και απλό, καθώς απλά τρέχετε , πηδάτε και ρίχνετε το μπούμεράνγκ σας. Οι εχθροί σας είναι κυρίως slimes, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες τακτικές για να τους εξολοθρεύσετε. Φυσικά δε λείπουν και τα bosses.

Όταν δεν πολεμάτε, θα λύνετε γρίφους που έχουν σχέση με τον αέρα και μοχλούς, οι οποίοι δε θα σας δυσκολέψουν ιδιαίτερα. Επίσης, κάθε επίπεδο έχει πολλά collectibles που έρχονται με τη μορφή πράσινων και κόκκινων κρυστάλλων.

Ως προς τα αρνητικά του τίτλου, θα έλεγα πως στο παιχνίδι θα έπρεπε να υπάρχει ένας χάρτης καθώς από ένα σημείο και μετά τα επίπεδα γίνονται αρκετά περίπλοκα. Ειδικά όταν κολλάς και περνάς από τις ίδιες τοποθεσίες με κίνδυνο να πεθάνεις και να χάσεις πρόοδο εικοσαλέπτου.

Συμπερασματικά, το The Lightbringer είναι ένα όμορφο 3D platforming το οποίο έχει κάποιους ενδιαφέροντες γρίφους και θα σας προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης.

Θετικά:
- Όμορφα γραφικά
- Ποικιλόμορφες πίστες

Αρνητικά:
- Αν πεθάνεις σε γυρνά πολύ πίσω
- Έλλειψη χάρτη

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Rock Square Thunder
Publisher: Zordix
Available for: Switch, PC
Tested on: Switch
Release date: 7/10/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review