Dungeon Muchies Review

Το Dungeon Munchies μας έρχεται από την maJAJa και πρόκειται για ένα side-scrolling action RPG.


Ως προς την ιστορία, είστε ένα ζόμπι όπου αφού ξυπνήσατε σε μια τεράστια εγκατάσταση, συναντήσατε μια εξυπηρετική νεκρομάντισσα, την Simmer, η οποία τυχαίνει να είναι και σεφ. Στην πορεία, θα συναντήσετε πολλούς περίεργους χαρακτήρες, όπου η συναναστροφή μαζί τους θα σας προσφέρει μπόλικο γέλιο.


Ως προς το gameplay, χειρίζεστε το ζόμπι σας τρέχοντας και πηδώντας, ενώ αργότερα στο παιχνίδι θα μπορείτε να κάνετε διπλό άλμα, dash και να σκαρφαλώνετε τοίχους. Η μάχες τώρα γίνονται με μόλις 2 κουμπιά, όπου το καθένα αντιστοιχεί σε ένα όπλο.

Ως προς τα αρνητικά, το Dungeon Munchies αν και είναι πολύ βασικό, δεν καταφέρνει να κάνει αυτά που πρέπει καλά. Ο χαρακτήρας σας είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί όσο είναι στον αέρα, κάτι που κάνει το platforming πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσετε. Κάθε φορά που χρειάζεται να κάνετε ένα ακριβές άλμα ή να σκαρφαλώσετε προσεκτικά έναν τοίχο, όσο προσεχτικοί και να είστε μπορεί να μην έχει σημασία. Επίσης, η μάχη είναι εξίσου εκνευριστική καθώς τα χτυπήματα των εχθρών δεν έχουν κάποια οπτική ή ακουστική ανατροφοδότηση, με αποτέλεσμα να κουνάτε απλά τα όπλα σας μέχρι να σκοτώσετε τον εχθρό σας ή να σας σκοτώσει.


Ως προς τα γραφικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, καθώς ο χαρακτήρας σας είναι ένα μικρό ζόμπι με ελάχιστα κινούμενα σχέδια και οι εχθροί απλώς επιπλέουν. Μερικά από αυτά φαίνονται όμορφα, όπως οι μάχες με τα αφεντικά. Τα περιβάλλοντα είναι αρκετά απογοητευτικά καθώς υπάρχει πολύς κενός χώρος και όλα φαίνονται ίδια. Από την άλλη, το παιχνίδι έχει πολύ καλή μουσική επένδυση που του ταιριάζει.

Συμπερασματικά, το Dungeon Muchies μας έρχεται με ένα αρκετά προβληματικό gameplay, οπότε θα πρέπει να εξοπλιστείτε με αρκετή υπομονή, όταν αποφασίσετε να το παίξετε.


Θετικά:
- Χιουμοριστικοί διάλογοι

Αρνητικά:
- Προβληματικός χειρισμός

Βαθμολογία: 5/10
Developer: maJAJa 
Publisher: maJAJa 
Available for: Switch, PC, PS4, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 15/12/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review