Bustafellows Review

Το Bustafellows είναι στην ουσία ένα δυτικό otome παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται στην Αμερική. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι η Nippon Cultural Broadcasting Extend Inc., ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η PQube.


Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Teuta, μια νεαρή δημοσιογράφος της οποίας το πάθος την οδηγεί κατά λάθος στον υπόκοσμο. Συγκεκριμένα, σε πέντε καυτά αγόρια που χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους για να κυνηγήσουν εγκληματίες που ο νόμος αδυνατεί να φτάσει με νόμιμα μέσα.

Ως προς την υπόθεση, το παιχνίδι ακολουθεί την περπατημένη. Στην αρχή του παιχνιδιού έχουμε την βασική ιστορία που είναι ίδια για όλους. Στη συνέχεια ξεκινάνε οι 5 διαφορετικοί δρόμοι, ένα για κάθε αγόρι. Αφού ολοκληρώσετε τον καθένα από αυτούς και πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα έρχεται το πραγματικό τέλος.


Το παιχνίδι έχει καλογραμμένους διαλόγους και οι χιουμορίστικοι, χωρίς φυσικά να λείπουν οι έντονες στιγμές. Το παιχνίδι έχει καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες και τοπία, κάτι που είναι λογικό βέβαια αφού έχουμε να κάνουν με με στατικές εικόνες. Στα θετικά του παιχνιδιού είναι και το soundtrack.

Συμπερασματικά, το Bustafellows θα σας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, με αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που θα σας δώσει περιεχόμενο που θα διαρκέσει πάνω από 50 ώρες.


Θετικά:
- Ενδιαφέροντες χαρακτήρες
- Καλογραμμένη ιστορία

Αρνητικά:
- Το πραγματικό τέλος είναι λίγο απογοητευτικό

Βαθμολογία: 9/10
Developer: Nippon Cultural Broadcasting Extend Inc.
Publisher: PQube
Available for: Switch, PC
Tested on: Switch
Release date: 30/9/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review