Aspire: Ina's Tale Review

Το Aspire: Ina's Tale μας έρχεται από την Wondernaut Studio, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Untold Tales.


Ως προς την ιστορία, η πρωταγωνίστριά μας είναι η Ina, που ξυπνά μέσα σε ένα πύργο. Από τον κόσμο των ονείρων της, βρίσκεται ξαφνικά μέσα σε έναν ιδιαίτερο και περίπλοκο πύργο που μόλις έχει επιβιώσει από μια αγνώστου ταυτότητας επίθεση. Με σκοπό τη διαφυγή από τον πύργο και την εκπλήρωση των ονείρων της, η Ina θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά από σκοτεινές υπάρξεις και τα αμυντικά συστήματα του πύργου που θα προσπαθήσουν να την αποτρέψουν απ’ το να δραπετεύσει. Στη σύντομη περιπέτειά της η μικρή μας πρωταγωνίστρια θα συναντήσει τον δημιουργό του πύργου και ορισμένους φυλακισμένους, ανθρώπους που αμφιταλαντεύονται μεταξύ της λήθης του χρόνου και τους φόβους που τους κατακλύζουν μέσα σε αυτή τη ζωντανή φυλακή τους.


Στο Aspire: Ina’s Tale θα έχετε να ξεπεράσετε μια σειρά από γρίφους και εμπόδια μέτριας δυσκολίας σε μια 2D platformer περιπέτεια. Η Ina, έχει τη δύναμη να επικοινωνεί με τα πνεύματα του πύργου και να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους προς όφελός της. Έτσι, μπορεί να μετακινεί και να μεγαλώνει κάποιες πλατφόρμες ή κουτιά και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας θέτει ο πύργος με την βοήθεια των πνευμάτων που ζουν σε αυτόν.


Ως προς τα γραφικά, ο εικαστικός τομέας αποτελεί από τα δυνατά χαρτιά του Aspir. Στο παιχνίδι κυριαρχούν τα ζωντανά χρώματα και έχουν ένα φουτουριστικό στοιχείο. Ως προς τον ήχο, συναντάμε ένα πολύ όμορφο soundtrack.

Συμπερασματικά, το Aspire: Ina's Tale μας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα πλοκή, που χαρακτηρίζεται από αφηγηματική συνοχή και έχει κάποιους ενδιαφέρων γρίφους.

Θετικά:
- Όμορφα γραφικά
- Καλογραμμένη ιστορία

Αρνητικά:
- Κάποιοι γρίφοι επαναλαμβάνονται

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Wondernaut Studio
Publisher: Untold Tales
Available for: Switch, PC, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 17/12/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review