7 Years from Now Review

Το 7 Years From Now μας έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Hiraya-Space, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η PQube.


Στο 7 Years From Now πρωταγωνιστής είναι ο 15χρονος Haruto Soraki, ο οποίος μόλις επέστρεψε στη γενέτειρά του για μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών στις 29 Μαρτίου. Ο Haruto έχει προβλήματα μνήμης και δεν θυμάται τίποτα πριν φύγει από την πόλη του πριν από επτά χρόνια μετά την υιοθέτησή του από τους Soraki.

Το μόνο που θυμάται είναι πως υποσχέθηκε σε κάποιον, ότι θα τον συναντήσει την 1η Απριλίου, επτά χρόνια μετά. Τώρα ο Haruto επιστρέφει και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Στις 31 Μαρτίου συναντιέται με έναν παλιό του φίλο, όπου θυμήθηκε μερικές λεπτομέρειες από το παρελθόν του και μετά κάτι γίνεται και ξαναεπιστρέφει πίσω στον χρόνο, στις 29 Μαρτίου.


Το 7 Years From Now είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια περιπέτειας που βασίζονται στην πλοκή τους. Όπως μπορείτε να δείτε τα γραφικά δεν λένε πολλά, καθώς έχουμε 3D pixel, παρόλα αυτά η υπόθεση και ο ρυθμός θα σας ανταμείψει.

Συμπερασματικά, το 7 Years From Now θα σας προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα σε συγκινητική ιστορία, όπου είναι ιδανική επιλογή για να γεμίσετε ένα απόγευμά σας.


Θετικά:
- Ενδιαφέροντες χαρακτήρες
3D pixel γραφικά

Αρνητικά:
- Λίγο περίεργη η χρήση της χρονικής λούπας

Βαθμολογία:
 8/10
Developer: Hiraya-Space
Publisher: PQube
Available for: Switch, PC
Tested on: Switch
Release date: 17/6/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review