PJ Masks: Heroes of the Night Review

Οι πιτζαμοήρωες έρχονται για να σώσουν την κατάσταση!

Το PJ Masks: Heroes of the Night βασίζεται στο γνωστό παιδικό έχουμε μια ομάδα παιδιών ηρώων, τους Amaya, Greg και Connor, όπου όταν πέφτει η νύχτα πολεμάνε τους εχθρούς τους, όπως τον Romeo, την Luna Girl και άλλους.

Οι πρωταγωνιστές μας έχουν συγκεκριμένες υπερδυνάμεις όταν γίνονται οι πιτζαμοήρωες. Ο Connor γίνεται ο Catboy και μπορεί να τρέχει πολύ γρήγορα. Η Amaya γίνεται η Owlette και μπορεί να πετάει, ενώ ο Greg γίνεται ο Gekko και γίνεται πολύ δυνατός.


Ως προς την ιστορία, το παιχνίδι χωρίζεται σε αποστολές που πρέπει να φέρετε εις πέρας και συνήθως είναι παιδικές. Φανταστείτε ότι στην πρώτη κυνηγάτε τον Romeo που σας έκλεψε τις εργασίες για το σχολείο.

Συνολικά το παιχνίδι διαδραματίζεται σε 8 γνωστές περιοχές και σε κάθε μια από αυτές εκτός του ότι πρέπει να τερματίσετε, έχετε να μαζέψετε και κάποια collectables, τα οποία είναι 200 διαμάντια και τρία μενταγιόν των ηρώων.


Μάλιστα σε κάθε πίστα παίζετε και με τους τρεις ήρωες, ανάλογα με ποια δύναμη σας χρειάζεται κάθε φορά. Έτσι, η Owlette μπορεί να πετάει και να βλπει μέσα από τοίχους. Ο Gekko μπορεί να σκαρφαλώνει και να κατεβαίνει ψηλούς τοίχους, αλλά και να γίνεται αόρατος. Τέλος, ο Catboy είναι πολύ γρήγορος και έχει σούπερ ακοή.

Επίσης, ο καθένας τους οδηγάει το δικό του όχημα. Το όχημα του Catboy είναι πολύ γρήγορο, του Gekko μπορεί να κινείται στο νερό και της Owlette μπορεί να πετάει.

Τέλος, πρέπει να ξαναναφέρουμε ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά, οπότε δεν έχει καθόλου μάχες, παρά μόνο στο τέλος μια αψιμαχία. Καθώς και όταν τελειώνετε τη πίστα βγάζει ένα μήνυμα επιβράβευσης, αν τα πήγατε καλά.


Ως προς τα γραφικά, οι ήρωες είναι ακριβώς όπως στη σειρά και οι λάτρεις τους θα δεθούν απευθείας. Στα θετικά είναι και το voice overs που υπάρχει και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Συμπερασματικά, το PJ Masks: Heroes of the Night είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε παιδιά και ιδιαίτερα στους λάτρεις της σειράς. Σαν gameplay είναι διασκεδαστικό και θα το αγαπήσουν οι μικρές ηλικίες. Αυτά τα παιχνίδια, θα μπορούσαν να έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση αν είχαν ελληνικούς υπότιτλους, μια και οι ηλικίες που απευθύνονται δεν ξέρουν τόσο καλά αγγλικά για να το παρακολουθήσουν.


Θετικά:
- Απευθύνεται σε παιδιά
- Καλά voice overs
- Εύκολος χειρισμός

Αρνητικά:
Αδιάφορο για ενήλικες
-Έλλειψη multiplayer

Βαθμολογία: 7/10
Developer:Petoons Studio
Publisher: Outright Games
Distributor: Bandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PS4, PC, Xbox One, PS5, Xbox Series S|X, Switch
Release date: 29/10/2021
Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την BANDAI NAMCO Entertainment για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review