Nickelodeon All-Star Brawl Review

Το Nickelodeon All Star Brawl μας έρχεται από την developer Ludosity, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η GameMill Entertainment. Το Nickelodeon All-Star Brawl θεωρείται ένα platform fighter παιχνίδι, όπου επιτίθεστε από όλες τις πλευρές στους αντιπάλους σας προσπαθώντας να τους κάνετε όση περισσότερη ζημιά μπορείτε.


Το παιχνίδι διαθέτει συνολικά 20 μαχητές, όπου ο καθένας διαθέτει περίπου 18 κινήσεις που μπορούν να εκτελέσουν, από την απλή μπουνιά, έως λαβή-κλείδωμα. Σε κάποιους ακούγοντας τον αριθμό μπορεί να φαίνονται πάρα πολλές, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από αυτές μοιάζουν μεταξύ τους και μπορεί να εκτελούνται στον αέρα ή στο έδαφος, οπότε οι πραγματικές είναι πολύ λιγότερες.

Όλες οι κινήσεις των χαρακτήρων εκτελούνται εύκολα και το σύνολο κινήσεων κάθε χαρακτήρα είναι μοναδικό για αυτούς. Ωστόσο, τα είδη κινήσεων που προσφέρονται δεν ποικίλουν πολύ.


Πολλές από τις κινήσεις που εμφανίζονται είναι απλές επιθέσεις, αλλά μερικές έχουν βαθύτερες μηχανισμούς στο παιχνίδι. Αυτό που δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό, ωστόσο, είναι οι εξηγήσεις αυτών των κινήσεων στο παιχνίδι, ή πιο συγκεκριμένα η έλλειψή τους. Οι περισσότερες κινήσεις είναι αυτονόητες, άλλες έχουν μια σύντομη εξήγηση που είναι χρήσιμη, άλλες δεν εξηγούνται καλά και υπάρχουν και κάποιες που δεν αναφέρονται καθόλου.

Το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε με έως τέσσερις συνολικά παίκτες, αλλά πρέπει να πούμε ότι η φρενήρης φύση ενός καλού αγώνα σε αυτό το παιχνίδι καθιστά λίγο δύσκολο να αναλύσετε σωστά όλα όσα συμβαίνουν.


Το Online περιλαμβάνει προσαρμοσμένα λόμπι, υπάρχει η επιλογή Γρήγορο Παιχνίδι για να σας βάλει αμέσως στη μάχη με κάποιον άλλο και Ανταγωνιστικό Παιχνίδι που περιορίζει τις πίστες που μπορείτε να επιλέξετε και περιλαμβάνει ένα απλό σύστημα κατάταξης. Όλα εκτός από τα προσαρμοσμένα λόμπι περιορίζονται σε αγώνες ένας προς έναν, αλλά αυτό ΄κάνει το παιχνίδι να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Συμπερασματικά, το Nickelodeon All-Star Brawl είναι ένα platform fighter με βαθύ σύστημα μάχης που απευθύνεται στους λάτρεις του είδους.


 Θετικά:
- Βαθύ σύστημα μάχης
- Ποικιλία χαρακτήρων

Αρνητικά:
- Περιλαμβάνει ελάχιστη single-player εμπειρία

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Ludosity
Publisher: GameMill Entertainment
Available for: Nintendo Switch, PC, Playstation 4, Xbox One
Release date: 11/11/2021
Tested on: 
Nintendo Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review