Ghost Sweeper Review

Το Ghost Sweeper, δημιουργήθηκε από την 7 Raven Studios και την έκδοση του παιχνιδιού ανέλαβε η Total Console και είναι ένα παιχνίδι με γρίφους, το οποίο λες πως ξεπήδησε από την δεκαετία του 80.

Ως προς την ιστορία, έχουμε την αναγέννηση του σκοτεινού άρχοντα, που καταριέται όλον τον κόσμο και εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του ήρωα, που πρέπει να καθαρίσει τον κόσμο.


Ως προς το gameplay, το παιχνίδι δυστυχώς αποτυχαίνει να αποχτήσει όλα αυτά τα στοιχεία που θες από ένα καλό παιχνίδι γρίφων. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε οκτώ διαφορετικούς κόσμους, με οκτώ πίστες, ο κάθε κόσμος. Ο στόχος σας στο Ghost Sweeper είναι να περιηγηθείτε στα επίπεδα που μοιάζουν με λαβύρινθο, μαζεύοντας κρυστάλλους, χρυσά νομίσματα και κλειδιά, πριν ξεκλειδώσετε την πόρτα για την καινούρια πρόκληση. Ωστόσο, συχνάζουν σε αυτές τις αρένες παραμονεύουν οι υπηρέτες του Σκοτεινού Άρχοντα, που έχουν σκοπό να σας καταστρέψουν.

Ευτυχώς ως ένα καλά εξοπλισμένο Ghost Sweeper έρχεστε εξοπλισμένοι με μερικές μοναδικές ικανότητες. Η πρώτη από αυτές τις δεξιότητες σάς επιτρέπει να χτίζετε και να αφαιρείτε μπλοκ όπως επιθυμείτε. Δεύτερον, έχετε την ευκαιρία είτε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο πρωτονίων για να νικήσετε φαντάσματα, είτε να πυροβολήσετε με ένα φλογοβόλο.


Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο Ghost Sweeper θα εστιαστεί στη δημιουργία και την αφαίρεση μπλοκ, τα οποία βοηθούν για να μετακινηθείτε στο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να χτίσετε πλατφόρμες για να περπατήσετε και αφαιρώντας το έδαφος κάτω από τους εχθρούς σας.

Συμπερασματικά, το Ghost Sweeper έχει όμορφα γραφικά, αλλά δεν καταφέρνει να σας κρατήσει ως ένα παιχνίδι γρίφων.


Θετικά:
Replayability
- Κάποιοι ενδιαφέροντες γρίφοι 

Αρνητικά: 
- Γίνεται απογοητευτικό

Βαθμολογία: 5/10
Developer: 7 Raven Studios 
Publisher: Total Console
Available for: Switch, PC, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 19/13/2020

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review