Formula Retro Racing Review

Το Formula Retro Racing μας έρχεται από την Repixel8. Συνολικά, υπάρχουν 8 πίστες που μπορείτε να παίξετε, σε διάφορα περιβάλλοντα όπως μια πόλη, μια έρημος, ένα δάσος και ακόμη και μια ακριβή αναπαράσταση της πίστας F1 του Μονακό. Κάθε πίστα έχει τρία επίπεδα δυσκολίας, όπου αυτές καθορίζουν όχι μόνο την ταχύτητα των αντιπάλων σας αλλά και τον χρόνο που έχετε κάθε φορά που περνάτε από ένα σημείο ελέγχου.


Το βασικό arcade mode θα σας κρατήσει απασχολημένους για αρκετό καιρό, καθώς θα λαμβάνετε ένα τρόπαιο για κάθε κομμάτι που κερδίζετε σε κάθε δυσκολία, άρα είναι 24 συνολικά για να κερδίσετε. Όταν λοιπόν ολοκληρώσετε αυτό το mode, υπάρχει και το Eliminator mode. Σε αυτό τρέχετε συνεχώς γύρους, με την διαφορά ότι κάθε φορά που ολοκληρώνετε έναν γύρο τα άλλα αμάξια γίνονται λίγο πιο γρήγορα και μόλις πέσετε κάτω από τη 10η θέση και περάσετε τη γραμμή τερματισμού, χάσατε.


Ως προς τα αρνητικά, θα πρέπει να ξέρετε ότι το Εxpert επίπεδο είναι πάρα πολύ σκληρό. Όχι τόσο όσον αφορά τους άλλους οδηγούς, αλλά το χρονόμετρο. Πολλές φορές ενώ ήμασταν στην 1η θέση με έναν γύρο μπροστά, χάσαμε γιατί έληξε ο χρόνος, κάτι που δεν είναι λογικό...

Μια άλλη σημαντική παράλειψη είναι η έλλειψη multiplayer modes, τα οποία θα έκαναν πολύ πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι και θα είχες παραπάνω λόγους να το παίξεις.

Συμπερασματικά, το Formula Retro Racing μας προσφέρει μια φανταστική εκσυγχρονισμένη έκδοση vintage δρομέων arcade, με μόλις 10€, το οποίο προτείνω να δοκιμάσουν οι λάτρεις του είδους.


Θετικά:
- Ωραία αίσθηση της ταχύτητας
- Εύκολος χειρισμός

Αρνητικά:
- Υπερβολικά δύσκολο το Εxpert επίπεδο
- Έλλειψη multiplayer

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Repixel8
Publisher: Repixel8
Available for: PC, Playstation 4, Xbox One
Release date: 26/11/2021
Tested on: PS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review