Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R Review

Το Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R βασίζεται στην παιδική σειρά του Netflix, όπου πρωταγωνιστής είναι το ανιψάκι του Dominic Toretto, ο οποίος προσλαμβάνεται από την κυβέρνηση για διεισδύσει σε μια εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποιεί ένα πρωτάθλημα αγώνων ως πρόσχημα. Φυσικά δε πηγαίνετε μόνος σας, αλλά με όλη την ομάδα των φίλων σας για να σας υποστηρίξει.


Στο Spy Tournament mode, θα πρέπει να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας, όπου χωρίζεται σε πέντε υποαποστολές. Οι πρώτες τέσσερις από αυτές είναι στην ουσία τέσσερα τουρνουά, όπου πρέπει να μείνετε στην κορυφή και στην τελευταία αντιμετωπίζετε τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης SH1FT3R. - της εγκληματικής οργάνωσης που αντιμετωπίζετε. Συνολικά στην ουσία θα λάβετε μέρος σε 16 αγώνες, οι οποίοι δεν μπορώ να πω πως είναι πολλοί, αλλά πάντα μπορείτε να επιστρέψετε για να τους ξαναπαίξετε.


Επίσης έχουμε το Quick Race mode και το Multiplayer mode, όπου στο multiplayer μπορείτε να παίζετε online και local split-screen. Μάλιστα αν δεν βρίσκετε παρέα, οι θέσεις θα καλύπτονται από bots, έτσι πάλι θα μπορείτε να παίξετε και δε θα χάσετε και τα σχετικά trophies που υπάρχουν.

Στην αρχή του παιχνιδιού είναι διαθέσιμα μόνο τα αυτοκίνητα της παρέας του Tony, όμως με τα νομίσματα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και άλλα αυτοκίνητα. Συνολικά υπάρχουν 13 διαθέσιμα αμάξια, που το καθένα διαφέρει σε εμφάνιση και στατιστικά.


Οι διαθέσιμες πίστες έχουν ενδιαφέρον, με πολλές από αυτές να έχουν διαφορετικές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε. Συνολικά έχετε 4 επιθέσεις που μπορείτε να κάνετε, ανάλογα με το πόσο γεμάτη είναι η μπάρα κίνησης. Μπορείτε να ρίχνετε νερόπομπες με χρώμα στους μπροστινούς σας για να χάσουν τον ρυθμό τους. Επίσης μπορείτε να ρίχνετε παγίδες πίσω σας, όπου όποιος πέσει πάνω τους να χάνει τον έλεγχο, αλλά εδώ θέλει προσοχή γιατί αν δεν πέσει κανείς πάνω τους, θα υπάρχουν και στον άλλο γύρο, οπότε μπορεί να τις βρείτε μπροστά σας. Τέλος έχουμε το γνωστό νίτρο και μια ειδική ικανότητα, που είναι διαφορετική ανάλογα τον χαρακτήρα που έχετε επιλέξει να παίξετε.

Συμπερασματικά, το Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις τις παιδική σειράς και στοχεύει στις μικρότερες ηλικίες. Το περιεχόμενο του είναι λιτό, απλό και διασκεδαστικό, αλλά σε βάθος χρόνους αυτά που μπορείς να κάνεις είναι ελάχιστα και αν δεν βρίσκεις κόσμο να παίξεις online, σύντομα θα το βαρεθείς.


Θετικά:
- Απευθύνεται σε παιδιά
- Multiplayer
- Οι επιθέσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Αρνητικά:
- Αδιάφορη ιστορία
Μικρή ποικιλία από αυτοκίνητα
- Μικρής διάρκεια story mode

Βαθμολογία: 7/10
Developer: 3DClouds
Publisher: Outright Games
Distributor: Bandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PS4, PC, Xbox One, Switch
Release date: 5/11/2021
Tested on: PS4

Ευχαριστώ πολύ την BANDAI NAMCO Entertainment για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review