1993 Shenandoah Review

Το 1993 ήταν η χρονιά που αν κυκλοφορούσε το Shenandoah θα αντιμετώπιζε έναν πραγματικά ισχυρό ανταγωνισμό από τους Disposable Hero, Uridium II και το Project X: Special Edition της Team17. Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν έμεινε αδρανές για 27 χρόνια και τώρα, το 1993 Shenandoah κυκλοφορεί στο Switch.


Ένα παιχνίδι που είναι εμπνευσμένο από τους Bitmap Brothers και την αισθητική εντός του παιχνιδιού, το σάουντρακ τεσσάρων καναλιών MOD, το σύστημα όπλων του Xenon 2: Megablast, αποτελεί ένας τίτλος που φωνάζει Amiga.

Η αποστολή σας είναι να ανακτήσετε τη συσκευή εδάφους Shenandoah που θα σας μεταφέρει σε έξι διαφορετικούς πλανήτες χωρισμένους μεταξύ τους σε επίπεδα. Στη διάθεσή σας θα έχετε έξι διαφορετικά μικρά μαχητικά Κατηγορίας 1 και όταν καταφέρετε να τα ξεκλειδώσετε, τρία πλοία Τάξης 2, μαζί με είκοσι πέντε όπλα που μπορείτε να αναβαθμίσετε κιόλας.


Αυτή η ποικιλία όπλων είναι που κάνει και ενδιαφέρον το παιχνίδι. Στα μικρά πλοία μπορούν να τοποθετήσουν μόνο δύο από αυτά τα όπλα, αλλά τα μεγαλύτερα πλοία επιτρέπουν έως και τέσσερα, δίνοντάς σας μεγάλη ισχύ. Επίσης, θα πρέπει να δίνεται προσοχή στις συνομιλίες του ασυρμάτου, καθώς μπορούν να σας οδηγήσουν σε Easter eggs.

Συμπερασματικά, το 1993 Shenandoah είναι ένας τίτλος που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του Amiga, αλλά οι νεότεροι παίχτες το πιο πιθανόν είναι να το βρουν αδιάφορο.


Θ
ετικά:
Θα το αγαπήσουν οι φίλοι του Amiga
- 4 παίχτες co-op

Αρνητικά: 
- Έχει κάποια bugs

Βαθμολογία: 6/10
Developer: Limit Break
Publisher: Limit Break
Available for: Switch, PC, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 9/7/2020

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review