What The Dub?! Review

Το What The Dub?! μας έρχεται από την Wide Right Interactive και είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μόνο με παρέα.


Στην ουσία πρόκειται για ένα multiplayer party παιχνίδι στο οποίο προβάλλονται σκηνές με διαλόγους από παλιές b-movie ταινίες που κάποιες ατάκες λείπουν. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρώσεις την ατάκα που θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα, εντός συγκεκριμένου χρόνου. Η σκηνή μετά προβάλλεται ξανά, αλλά αυτή τη φορά με την βοήθεια της ΑΙ, το παιχνίδι διαβάζει όλα όσα έχουν γράψει οι παίκτες. Στο τέλος όλοι ψηφίζουν την καλύτερη ατάκα και οι παίκτες συλλέγουν πόντους.


Η λογική του παιχνιδιού βασίζεται στα Jackbox Games. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο link που αναγράφεται στην οθόνη έναρξης του παιχνιδιού και συμπληρώνουν τον κωδικό του δωματίου. Λόγω της συνδεσιμότητας μέσω browser, δεν είναι απαραίτητο να είστε όλοι στο ίδιο δίκτυο για να παίξετε το παιχνίδι. Όπως τα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ παρεών το What The Dub?! δεν έχει κανένα ενδιαφέρον από μόνο του. Αυτό που το κάνει ενδιαφέρον είναι η παρέα και τα εσωτερικά αστεία της παρέας.


Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 300 κλιπ ταινιών και έχουν σκοπό να το εμπλουτίσουν με περισσότερα κλιπ στο μέλλον. Ο αριθμός των παικτών που μπορούν να συμμετέχουν είναι από τρεις έως δώδεκα, αλλά μόνο οι έξι μπορούν να συμπληρώνουν τις ατάκες. Οι υπόλοιποι έξι συμμετέχουν ως κοινό και έχουν την δυνατότητα μόνο να ψηφίσουν για την καλύτερη ατάκα.

Συμπερασματικά, το What The Dub?! καταφέρνει τον σκοπό του. Προσφέρει άφθονο γέλιο και έρχεται στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 6.99€, οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Θετικά:
- Άφθονο περιεχόμενο
- Χαμηλή τιμή

Αρνητικά:
- Οι ταινίες είναι όλες παλιές και άγνωστες

Βαθμολογία: 8/10
Developer: Wide Right Interactive
Publisher: Wide Right Interactive
Available for: PS4
Release date: 4/8/2021
Tested on: 
PS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review