Neptunia X SENRAN KAGURA: Ninja Wars Review

Το Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars μας έρχεται από την αγαπημένη developer Compile Heart, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Idea Factory. Όλοι ξέρουμε τα δυο διαφορετικά franchise και ήρθε η ώρα να τα δούμε σε Crossovers.


Όπως στα περισσότερα Neptunia παιχνίδια, έχουμε μπόλικη δόση χιούμορ. Η ιστορία ξεκινάει με δύο αντίπαλα βασίλεια, το Heartland και το Marvel, μέχρι που εμφανίζεται μια μεγαλύτερη απειλή και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό, ο οποίος είναι η Steeme Legion.

Ως προς το gameplay, έχουμε αισθητά μικρότερο roster χαρακτήρων, με διαθέσιμους φυσικά τους βασικούς χαρακτήρες του Neptunia και του Senran Kagura. Το σύστημα μάχης ακολουθεί τα παιχνίδια Neptunia, όπου ΄κάθε χαρακτήρας έχει μόνο μια ειδική επίθεση. Από εκεί και πέρα έχουμε αποφυγή, απόκρουση και τέσσερις Ninja Arts επιθέσεις καθώς και μια super επίθεση. Σε γενικές γραμμές οι μάχες είναι εύκολες και δεν πρόκειται να δυσκολευτείτε στις μάχες.


Εκτός τη βασική ιστορία, είναι διαθέσιμες κάποιες δευτερεύουσες προκλήσεις, που συνήθως είναι να νικήσετε συγκεκριμένους αντιπάλους, που θα σας δώσουν κομμάτια για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας.

Συμπερασματικά, το Neptunia X Senran Kagura: Ninja Wars είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις της σειράς. Το παιχνίδι δεν προσφέρει βάθος στο σενάριο, αλλά θα σας δώσει μπόλικες δόσεις χιούμορ.


Θετικά:
- Διασκεδαστικοί διάλογοι
- Το σύστημα μάχης

Αρνητικά:
- Περιορισμένο roster
- Περιορισμένο πλήθος επιθέσεων

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Compile Heart
Publisher: Ideal Factory
Available for:PS4
Tested on: PS4
Release date: 5/3/2021

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review